نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل پ به پپ در سی پلاس پلاس

  1. #1

    تبدیل پ به پپ در سی پلاس پلاس

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من برنامه دارم می نویسم که آدرس فولدر و دایرکتوری های ویندوز را اسکن می کنه و همه Path هارو نشونم میدم و بعد فایل های که پیدا میکنه را آپلود می کنم .
    فقط آدرس دایرکتوری در سی پلاس پلاس به صورت زیر می باشد

    C:\\Users\computername\Desktop\file.txt

    حالا بعد از پیدا کردن فایل را برنامه آپلودر من که php هست را روی سرور آپلود میکنه.
    ولی php آدرس را به صورت زیر لازم داره :

    C:\\Users\\computername\\Desktop\\file.txt

    حالا آدرس های دایرکتوریس تو سی پلاس را تو رشته کپی می کنم و می خواهم \ را به \\ replace کنم .
    از کد زیر استفاده می کنم اما نمیشه .



    ممنون میشم بفرمایید که چگونه میتونم همه آدرس هارو به حالت زیر تغیر بدم . (فرقی نداره که replace کنم یا اینکه از همون اول موقع پیدا کردن همه آدرس دایرکتوری های موجود در هارد به صورت زیر باشه).

    چیزی که می خوام :
    C:\\Users\\computername\\Desktop\\file.txt


    void findAndReplaceAll(std::string & data, std::string toSearch, std::string replaceStr)
    {

    size_t pos = data.find(toSearch);



    while (pos != std::string::npos)
    {

    data.replace(pos, toSearch.size(), replaceStr);

    pos = data.find(toSearch, pos + toSearch.size());
    }
    }


    int main(void)
    {


    string filepath = "C:\\Users\computername\Desktop\file.txt";
    findAndReplaceAll(filepath, "", "\\");
    cout << "filepath10: " << filepath << endl;


    return 0;
    }



    آخرین ویرایش به وسیله ciph3r : دوشنبه 16 مهر 1397 در 01:08 صبح

  2. #2

    نقل قول: تبدیل پ به پپ در سی پلاس پلاس

    دوستان کسی نیست جواب بده ؟ شدید گیرم و عجله ای
    سپسگزار میشم پاسخ بدید اساتید

  3. #3

    نقل قول: تبدیل پ به پپ در سی پلاس پلاس

    سلام
    یعنی خدایی کسی نیست جواب مارم بده یا ریپلایی بده ؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل پ به پپ در سی پلاس پلاس

    خدا وکیلی واسه همینه روز به روز ویزیتور کم میشه
    چند روزه 1 سوال پرسیدم کسی نبوده بگه خرت چند !

  5. #5

    نقل قول: تبدیل پ به پپ در سی پلاس پلاس

    دوستان تاپیک رو ببندید . خودم مشکل را حل کردم و ممنونم بابت راهنمایی و کمک مدیران این بخش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جدا کردن اعشار عدد و تبدیل اون به صحیح در سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط maryamkhanom در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1391, 21:08 عصر
  2. تابع تبدیل عدد به حروف در سی شارپ
    نوشته شده توسط malloc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 16:34 عصر
  3. مبتدی: تبدیل عدد به باینری در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahangari365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1390, 22:06 عصر
  4. سوال: تبديل WindowsAPPlication به Web در سي شارپ
    نوشته شده توسط alen332 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 14:33 عصر
  5. سوال: تبديل WindowsAPPlication به Website در سي شارپ
    نوشته شده توسط alen332 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •