نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساخت dll

  1. #1

    ساخت dll

    با سلام
    آیا این امکان وجود دارد که من بتونم داخل یک dll یکسری اطلاعات داخل چندین var مختلف ذخیره کنم و dll رو داخل یک پروزه دیگر استفاده کنم و از مقادیر آنها استفاده کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت dll

    بله میتونید. از پروپرتی ها استفاده کنید. سرچ کنید همینجا

  3. #3

    نقل قول: ساخت dll

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    بله میتونید. از پروپرتی ها استفاده کنید. سرچ کنید همینجا
    میتونین راهنمایی کنین ؟

  4. #4

    نقل قول: ساخت dll

    ببن من یک برنامه کوچیک دارم که می خوام وقتی اجراش می کنم با زدن یک کلیک یک dll بسازه که داخل اون dll یکس ری مقادیر ثابت ذخیره بشه و اون dll رو توی یک پروزه دیگه استفاده کنم و مقادیر داخل property هاشو بخونم
    در این مورد راهنمایی کنین

  5. #5

    نقل قول: ساخت dll

    کسی نیست کمک کنه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: ساخت dll

    سلام
    عنوان تاپیک باید باشه "ساخت dll در زمان جرا" یا "ساخت dll بصورت داینامیک"

    using System.CodeDom.Compiler;
    using System.Diagnostics;
    using Microsoft.CSharp;

    CSharpCodeProvider codeProvider = new CSharpCodeProvider();
    ICodeCompiler icc = codeProvider.CreateCompiler();
    System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters parameters = new CompilerParameters();
    parameters.GenerateExecutable = false;
    parameters.OutputAssembly = "AutoGen.dll";
    CompilerResults results = icc.CompileAssemblyFromSource(parameters, yourCodeAsString);

  7. #7

    نقل قول: ساخت dll

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    عنوان تاپیک باید باشه "ساخت dll در زمان جرا" یا "ساخت dll بصورت داینامیک"

    using System.CodeDom.Compiler;
    using System.Diagnostics;
    using Microsoft.CSharp;

    CSharpCodeProvider codeProvider = new CSharpCodeProvider();
    ICodeCompiler icc = codeProvider.CreateCompiler();
    System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters parameters = new CompilerParameters();
    parameters.GenerateExecutable = false;
    parameters.OutputAssembly = "AutoGen.dll";
    CompilerResults results = icc.CompileAssemblyFromSource(parameters, yourCodeAsString);

    dll ساخته میشه ولی پارامتر داخلش خالیه

  8. #8

    نقل قول: ساخت dll

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    عنوان تاپیک باید باشه "ساخت dll در زمان جرا" یا "ساخت dll بصورت داینامیک"

    using System.CodeDom.Compiler;
    using System.Diagnostics;
    using Microsoft.CSharp;

    CSharpCodeProvider codeProvider = new CSharpCodeProvider();
    ICodeCompiler icc = codeProvider.CreateCompiler();
    System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters parameters = new CompilerParameters();
    parameters.GenerateExecutable = false;
    parameters.OutputAssembly = "AutoGen.dll";
    CompilerResults results = icc.CompileAssemblyFromSource(parameters, yourCodeAsString);
    ضمنا من نمی خوام داخل dll کد داشته باشم . فقط می خوام چند مقدار رو بهش پاس بدم و بمونه داخل dll و اون رو توی یک پروژه دیگه استفاده کنم

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت dll

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    ضمنا من نمی خوام داخل dll کد داشته باشم . فقط می خوام چند مقدار رو بهش پاس بدم و بمونه داخل dll و اون رو توی یک پروژه دیگه استفاده کنم
    با سلام
    dll برای نگهداری دیتا نیست
    در اصل یک لایبراری هست که یکسری متد و پروپرتی و ... درش قرار میدی و برای بالا رفتن سرعت کار اون رو به پروژت add میکنی تا بتونید از متد ها و ... استفاده کنید
    برای این کار بهتره از xml استفاده کنید توی همین سایت سرچ کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  10. #10

    نقل قول: ساخت dll

    شما می توانید با استفاده از متغیرهای نوع Const اینکار رو انجام بدید. متغیرهای const در زمان بیلد تبدیل به مقدارشون میشن و قابل تغییر نیستن. وقتی dll قبلی رو با dll جدید جابجا کنید مقادیر جدید خوانده میشه.

  11. #11

    نقل قول: ساخت dll

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    شما می توانید با استفاده از متغیرهای نوع Const اینکار رو انجام بدید. متغیرهای const در زمان بیلد تبدیل به مقدارشون میشن و قابل تغییر نیستن. وقتی dll قبلی رو با dll جدید جابجا کنید مقادیر جدید خوانده میشه.
    میشه یک مثال کوچیک چند خطی برام بزنی ممنون می شم

تاپیک های مشابه

  1. ساخت DLL
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1402, 07:28 صبح
  2. ساخت DLL
    نوشته شده توسط مطهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 12:25 عصر
  3. ساخت dll از عکسها
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 07:37 صبح
  4. ساخت dll
    نوشته شده توسط foozie در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 03:05 صبح
  5. ساخت dll حاوی تصویر
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1383, 11:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •