نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص دریافت و ارسال اطلاعات به سایت راهور برای گرفتن خلافی

  1. #1

    Post راهنمایی در خصوص دریافت و ارسال اطلاعات به سایت راهور برای گرفتن خلافی

    با سلام دوستان عزیز و گرامی بنده میخوام اطلاعات سایت راهور رو بگیرم و در یک صفحه ای نشون بدوم و از curl میخوام استفاده کنم ولی خیلی سعی کردم متاسفانه نتونستم ممنون میشم اگر کسی کارشو بلده راهنماییم کنه؟
    اینم کدش:

    کد HTML:
    <!doctype html><html><head><meta charset="utf-8"><title>استعلام تخلفات رانندگی و نمره منفی</title></head>
    <body><?php	if(isset($_POST['send'])){		$aform = $_POST['aform'];		$rc = $_POST['rc'];		$duration = $_POST['duration'];		$hashtraghami = $_POST['hashtraghami'];		$capcha = $_POST['capcha'];				// آماده سازی داده ها		$data = array();		$data['aform'] = $aform;		$data['rc'] = $rc;		$data['duration'] = $duration;		$data['hashtraghami'] = $hashtraghami;		$data['capcha'] = $capcha;
    		// آماده سازی داده ها برای ارسال		$post_str = '';
    		foreach($data as $key=>$val) {
    			$post_str .= $key.'='.urlencode($val).'&';
    		}
    		$post_str = substr($post_str, 0, -1);
    
    		// تصال به URL مورد نظر		$ch = curl_init();		$url = 'http://estelam.rahvar120.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=2371666';		curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);		/* ارسال(submit) داده ها */		## ابتدا بهcURL اعلام می کنیم که می خواهیم با متد POST داده ارسال کنیم		curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, TRUE);		## سپس داده هایی(فیلدهایی) را که می خواهیم ارسال کنیم به cURL تحویل می دهیم				curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_str);		## در نهایت با استفاده از curl_exec داده ها را ارسال کرده و پاسخ را دریافت می کنیم و نمایش می دهیم(البته ممکن است شما با regular expression داده ها را دستکاری و یا چک کنید سپس پسغام دلخواه را به کاربر نمایش دهید)		curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);		## Redirect		curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, TRUE);		$result = curl_exec($ch);		curl_close($ch);		echo preg_replace_callback('/\s(href|src)\s?=\s?"(.*)"/',function($matches){		return " ".$matches[1]."="."http://estelam.rahvar120.ir".$matches[2];		},$result);
    	}?>	<form action="" method="post" autocomplete="off" enctype="application/x-www-form-urlencoded" dir="rtl">	<input name='aform' value='add' type='hidden'/>	<input name='rc' value='ELSHANCO0RAHVAR' type='hidden'/>	<input name='duration' id='duration' value="0" type='hidden'/>			<p><input type="text" name="hashtraghami" id="hashtraghami" dir="ltr" maxlength="8" size="8" onkeypress='return onlyNumbers(event);'></p>		<p><img src="http://estelam.rahvar120.ir/includes/captcha.jpg?rand=<?php echo rand(1,100); ?>"><br><input type="text" value="" name="capcha" id="capcha" dir="ltr" maxlength="6" size="6"></p>		<p><input type="submit" name="send" id="send" value="استعلام"></p>	</form>		<script language=javascript>		function onlyNumbers(evt){var charCode = (evt.which) ? evt.which : event.keyCode;if (charCode > 31 && (charCode < 48 || charCode > 57))return false;return true;}	</script></body></html>

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در خصوص دریافت و ارسال اطلاعات به سایت راهور برای گرفتن خلافی

    سلام
    اگر بخایید با هزینه براتون انجام میدم
    با یوزر HotScript_ir@ تو تلگرام مکاتبه کنین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات به سایت
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1393, 18:48 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 00:05 صبح
  3. سوال: ارسال اطلاعات به سایت و دریافت جواب از آن سایت ( کمک خیلی نیاز دارم)
    نوشته شده توسط Mousavmousab در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:43 عصر
  4. مبتدی: select کردن در linq و سپس ارسال اطلاعات به دیتابیس؟؟؟؟
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1390, 22:02 عصر
  5. سوال: ارسال اطلاعات به سایت و دریافت
    نوشته شده توسط alirezash در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •