نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دریافت مقادیر از اپلیکیشن موبایل در کنترلر asp.net mvc

  1. #1

    دریافت مقادیر از اپلیکیشن موبایل در کنترلر asp.net mvc

    سلام
    فرض کنید یک اپلیکیشن موبایل داریم که یک مقاله رو داره نمایش می ده، کاربر می تونه به این مقاله امتیاز 1+ یا 1- بده.

    به ازای این اپلیکیشن موبایل یک وب سایت هم وجود داره.

    حالا قراره کاربر که امتیاز داد به مقاله از طریق api، آی پی دیوایس و اینکه کاربر روی 1+ کلیک کرده یا روی 1- به کنترلر ما در asp.net mvc پاس داده بشه.

    ممنون می شم راهنمایی کنید چطور این آی پی و همچنین کلیک روی منفی یا مثبت رو میشه در کنترلر دریافت کرد؟

  2. #2

    نقل قول: دریافت مقادیر از اپلیکیشن موبایل در کنترلر asp.net mvc

    سلام . شما در موبایل به راحتی میتونید ip رو به دست بیارید

    مثال :



    WifiManager wm = (WifiManager) getSystemService(WIFI_SERVICE);
    String ip = Formatter.formatIpAddress(wm.getConnectionInfo().g etIpAddress());




    بعد این که آی پی رو به دست آوردید متدی در api خود بنویسید که هم مقدار آی پی و هم مقدار امتیاز شما رو بگیره و در دیتابیس ذخیره کنه .

    حالا فقط کافیه که این متد رو توی گوشی فراخوانی کنید و مقادیر لازمه رو بهش بدید .

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: دریافت مقادیر از اپلیکیشن موبایل در کنترلر asp.net mvc

    تو اپ های موبایل بجای IP می توانید از شناسه دستگاه (IMEI) نیز استفاده کنید که گزینه بهتری برای تفکیک می باشد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل دریافت اطلاعات form-data در کنترلر asp.net web form
    نوشته شده توسط piramit در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1396, 15:35 عصر
  2. سوال: استفاده از (DropDownList (html در صفحات asp.net
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 13:27 عصر
  3. سوال: استفاده از vb module در صفحات asp.net
    نوشته شده توسط sara29 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 19:30 عصر
  4. استفاده از تقويم جاوااسكريپت در فرم asp.net
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 07:10 صبح
  5. استفاده از دکمه Enter در صفحه Asp.net
    نوشته شده توسط kavehYn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 16:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •