نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

    سلام

    من با کنترل Gmap کارمیکنم مشکلم اینه وقتی میخواهم بهم مسیر اتوماتیک بده خطا میده اینم کد خطا و برنامه
    Untitffled.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

    با سلام
    کدتون کاملاً مشخص نیست و Point ئی که بهش میدید دیده نمیشه
    برای رسم مسیر به این شکل میتونید عمل کنید

    void LoadAndRounte()
    {
    gmap.MapProvider = GoogleMapProvider.Instance;
    GMap.NET.GMaps.Instance.Mode = GMap.NET.AccessMode.ServerAndCache;
    gmap.Position = new GMap.NET.PointLatLng(35.6892, 51.3890);
    GMap.NET.WindowsForms.GMapOverlay overlay = new GMap.NET.WindowsForms.GMapOverlay("MyPath");
    List<GMap.NET.PointLatLng> _Points = new List<GMap.NET.PointLatLng>();
    _Points.Add(new GMap.NET.PointLatLng(35.6892, 51.3890));
    _Points.Add(new GMap.NET.PointLatLng(35.6897, 51.3895));
    _Points.Add(new GMap.NET.PointLatLng(35.6920, 51.3899));
    GMap.NET.WindowsForms.GMapRoute route = new GMap.NET.WindowsForms.GMapRoute(_Points, "مسیر مشخص شده");
    route.Stroke = new Pen(Color.Red, 2);
    overlay.Routes.Add(route);
    gmap.Overlays.Add(overlay);
    gmap.Zoom = 17;
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

    چجوری خودم مسیرر مشخص کنم؟توی این کدها خودت مسیرر دادی میخواهم کاربر با کلیک مسیرشو مشخص کنه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)


    List<GMap.NET.PointLatLng> _Points = new List<GMap.NET.PointLatLng>();
    GMap.NET.WindowsForms.GMapOverlay overlay = new GMap.NET.WindowsForms.GMapOverlay("MyPaths");


    private void gmap_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button==MouseButtons.Left)
    {
    _Points.Add(new GMap.NET.PointLatLng(gmap.FromLocalToLatLng(e.X,e. Y).Lat, gmap.FromLocalToLatLng(e.X, e.Y).Lng));
    GMap.NET.WindowsForms.GMapRoute route = new GMap.NET.WindowsForms.GMapRoute(_Points, "مسیر من");
    route.Stroke = new Pen(Color.Red, 2);
    overlay.Routes.Add(route);
    gmap.Overlays.Add(overlay);
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

    استاد auto route میخواهم که اتوماتیک مسیر رو پیدا کنه

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در کنترل Gmap(گوگل در سی شارپ)

    این روش رو رفتم همون خطا رو میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اضافه کردن کنترل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط fatima2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1393, 11:00 صبح
  2. سوال: دو مشکل در سی شارپ
    نوشته شده توسط HidDeN_OutX.Exe در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1392, 18:11 عصر
  3. مشکل در ناپدید شدن کنترلهای روی فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط coldsummer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 01:28 صبح
  4. مشکل در استفاده از اعراب های عربی در سی شارپ
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 10:19 صبح
  5. مشکل با پخش فایلهای gif در سی شارپ.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •