نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه وسط چين كردن كنترلها در وب فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    887

    نحوه وسط چين كردن كنترلها در وب فرم

    دوستان سلام
    من تازه دارم با asp.net vb آشنا مي شم
    اومدم كنترلها رو روي يه وب فرم پياده كردم خب خروجي كه تو گوگل كروم مي دهد طبق عكس خيلي بدجوره
    سوال من اينه كه چطور كنترلها رو وسط ببرم و چطور كنترلها رو توي يه پنل بذارم كه جمع و جور بشن اينهم كدهامه

    <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" CodeBehind="WebForm1.aspx.vb" Inherits="WebApplication3.WebForm1" %>


    <!DOCTYPE html>


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>Login Page</title>
    <style type="text/css">
    .auto-style1 {
    width: 100%;
    float: right;
    }
    .auto-style2 {
    height: 32px;
    }
    .auto-style3 {
    text-align: center;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div class="auto-style3">
    Software</div>
    <table align="center" class="auto-style1">
    <tr>
    <td class="auto-style2">
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>
    </td>
    <td class="auto-style2">
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="نام"></asp:Label>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server"></asp:TextBox>
    </td>
    <td>
    <asp:Label ID="Label2" runat="server" Text="رمز"></asp:Label>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="auto-style2" colspan="2">
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="تاييد" Width="330px" />
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>




    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نحوه وسط چين كردن كنترلها در وب فرم

    سلام
    بهتون پیشنهاد میدم از قالب های آماده ( bootstrap ) استفاده کنید ، که خودتون رو درگیر اینجور مسائل نکنید .

    اینجا چند قالب رایگان هست : http://acdev.ir/template میتونید دانبود کنید .

تاپیک های مشابه

  1. روش وسط چین کردن اشیاء در فرم!
    نوشته شده توسط MPERSIA در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 16:00 عصر
  2. وسط چین کردن صفحه در asp.net
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 08:15 صبح
  3. وسط چین کردن سایت در Asp.net
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1391, 21:02 عصر
  4. مشکل جالب با ie و وسط چین کردن divها در صفحات php
    نوشته شده توسط YOUCOMCO در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 10:12 صبح
  5. سوال: وسط چين كردن متون در جدول
    نوشته شده توسط connector در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 19:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •