نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    سلام دوستان من یه اپلیکیشن نوشتم که پرداخت درون برنامه ای داره. برنامه هایی که دیدم از درگاه پرداخت شاپرک استفاده میکنن. لطفا اگه میدونید اینکار چطور انجام میشه یا راه حل بهتری کمک کنید
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    راه حل بهتر استفاده از درگاه های واسط هست مثل زرین پال یا pay.ir
    زرین پال کتابخونه مخصوص اندروید داره ولی سرویس های دیگه ندارن و خودتون با استفاده از API هایی که این سرویس ها دارند باید درگاه خودتون به اپلیکیشن متصل کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    ممنون از پاسختون ، زرین پال نماد ساماندهی میخواد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    هیچکدوم نماد نمیخواد برای اپلیکیشن خودم به شخصه استفاده کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    بله درست میگید من کد QR گرفتم با همون درگاه پرداخت دادن ممنون. فقط من همون کدهایی که خودشون گذاشتن رو استفاده کردم به درگاه پرداخت وصل میشه پرداخت با موفقیت انجام میشه ولی مشکلی که هست به Activity که تعریف کردم برنمیگرده این فایل منیفسته:

    <activity android:name=".FirstActivity">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.VIEW" />
    <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
    <category android:name="android.intent.category.BROWSABLE" />

    <data android:scheme="app" />
    </intent-filter>
    </activity>

    و این هم تابعی که روی دکمه ی پرداخت فعال میشه (داخل همون FirstActivity):

    private void payment(int mablagh){
    ZarinPal purchase = ZarinPal.getPurchase(this);
    PaymentRequest payment = ZarinPal.getPaymentRequest();
    payment.setMerchantID("d80e77f8-ca12-11e8-b9a9-005056a205be");
    payment.setAmount(mablagh);
    payment.setDescription("In App Purchase Test SDK");
    payment.setCallbackURL("app://app"); //* Your App Scheme *//*
    purchase.startPayment(payment, new OnCallbackRequestPaymentListener() {
    @Override
    public void onCallbackResultPaymentRequest(int status, String authority, Uri paymentGatewayUri, Intent intent) {
    startActivity(intent);
    }
    });
    }

    این هم کدیه که در قسمت onCreate اکتیویتیم نوشتم :



    Uri data=getIntent().getData();
    if(data!=null) {
    ZarinPal.getPurchase(this).verificationPayment(dat a, new OnCallbackVerificationPaymentListener() {
    @Override
    public void onCallbackResultVerificationPayment(boolean isPaymentSuccess, String refID, PaymentRequest paymentRequest) {
    if (isPaymentSuccess) {
    dbAccess.open();
    dbAccess.insertActiveMabhas(selectedMabhas);
    dbAccess.close();
    Toast.makeText(FirstActivity.this, "Successfully added", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }
    }
    });
    }

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله BeginnerProgrammer : یک شنبه 15 مهر 1397 در 23:13 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    دوستان مشکل من با عوض کردن مرورگر پیشفرض گوشیم که روی ADM BROWSER بود حل شد.

  7. #7

    نقل قول: چطوری درگاه بانکی شاپرک رو ایجاد کنم؟

    درگاه پرداخت اینترنتی شاناکو دارای مجوز پرداخت یاری از بانک مرکزی می باشد دارای تمامی کد ها و پلاگین ها و با پشتیبانی قدرتمند می باشد
    شما می توانید از پشتیبانی این شرکت کمک بگیرید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری مشکل ساب دامین رو حل کنم؟(چطوری ساب دامین بسازم؟)
    نوشته شده توسط HASAN604 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 11:58 صبح
  2. چطوری پسورد یوزر root رو ریست کنم؟
    نوشته شده توسط vahid78 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 12:32 عصر
  3. چطوری ماژول پرداخت آنلاین رو تست کنم؟
    نوشته شده توسط fumnimda در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:23 عصر
  4. سوال: در این کد گرافیکی چگونه تغییر دلخواهم رو ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط papa_toop در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1387, 08:34 صبح
  5. چطوری میتونم حجم عکس رو کم کنم؟
    نوشته شده توسط سارا نجفی در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1385, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •