نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه یک تابع با نام داینامیک بسازیم ؟

  1. #1

    چگونه یک تابع با نام داینامیک بسازیم ؟

    سلام دوستان عزیز.

    خسته نباشید

    یه سوال داشتم از حضورتون .

    من میخوام یک تابع بنویسم که بصورت داینامیک چند تابع دیگه درست کنه .

    برای مثال ما این آرایه رو داریم :




    $names=array('a','b','c','d','e','f');

    foreach($names as $name){
    fuction $name_sample_code(){


    }

    }



    بعد اون رو اینطور فراخونی کنم



    a_sample_code(){
    }



    میدونم که با eval میشه این کار رو کرد اما میگن از نظر امنیتی مشکل داره . راه دیگه ایی هم هست ؟ اگه بصورت شی گرایی راهی داره ممنون میشم دوستان بگن .
    خیلی خیلی خیلی ممنونم .

  2. #2

    نقل قول: چگونه یک تابع با نام داینامیک بسازیم ؟

    سلام

    واسه اینکار ساده ترین راه استفاده از eval هست

    اگه نمیخوایید از eval استفاده کنید از این روش استفاده کنید : https://miladworkshop.ir/paste/EdAPuL

تاپیک های مشابه

  1. اجرای یک تابع با نام دیگر
    نوشته شده توسط حسین علوی در بخش برنامه نویسی Matlab
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1394, 15:32 عصر
  2. سوال: چگونه میشه یک تابع با این خصوصیات در borland c ساخت؟
    نوشته شده توسط mfarjam_206 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 20:47 عصر
  3. فراخونی یک تابع با داشتن نام آن به صورت رشته
    نوشته شده توسط Win_RT در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 17:34 عصر
  4. یک تابع با خروجی xmlReader
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1384, 16:26 عصر
  5. چطور از یک تیبل بانک اکسس یک کپی با نام متفاوت بسازم؟
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •