نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درج تصاویر در سیستم کاربر با کمک ip static

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    درج تصاویر در سیستم کاربر با کمک ip static

    با سلام و خسته نباشید.
    یه مشکلی دارم میخوام عکسارو رو سیستم کاربر ذخیره کنم با کمک ip static .یعنی عکس رو سیستم کاربر ذخیره بشه و موقع نمایش بازهم از سیستم کاربر بخونه در سایتم .کسی میتونه راهنمایی کنه؟

  2. #2

    نقل قول: درج تصاویر در سیستم کاربر با کمک ip static

    به خاطر مسائل امنیتی ، مرورگر نمیتونه به درایو های سیستم دسترسی مستقیم داشته باشه و این کار امکان پذیر نیست .
    چرا سیستم های کاربر ، روی سیستم خودتم نمیتونی ! یه عکس رو load کن ، بهش بگو برو روی فلان درایو ذخیره شو ! این اجازه رو نمیده بهت .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Adodc در سیستم مشتری ( لطفا کمک کنید )
    نوشته شده توسط mohsen_iceman2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 14:10 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 10:44 صبح
  3. مبتدی: فرستادن در خواستهای کاربر با پیامک به سیستم مرکزی
    نوشته شده توسط mohammadian7 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 11:26 صبح
  4. قرار دادن ActiveX درHtml با امکان رجیستر شدن در سیستم کاربر
    نوشته شده توسط az-navaei در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1388, 10:53 صبح
  5. کپی فایل از مسیری در شبکه به سیستم کاربر با سی شارپ
    نوشته شده توسط paridarkavir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •