نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: محدود کردن پابلیش پروژه به یک دامنه خاص و امکان اجرا تا یک تاریخ مشخص

  1. #1

    Question محدود کردن پابلیش پروژه به یک دامنه خاص و امکان اجرا تا یک تاریخ مشخص

    سلام.
    دوتا سوال :

    1 - برای اینکه بخواهیم یک پروژه فقط در یک دامنه خاص امکان اجرا داشته باشد باید در کدام قسمت پروژه چه کی رو نوشت ؟

    میخوام پابلیش نهایی پروژه فقط روی دوتا دامنه مشخص امکان اجرا داشته باشد و اگر روی دامنه دیگری قرار گرفت اجرا نشود .


    2 - یک سوال دیگه اگه بخوام پروژه تا یک زمان مشخصی مثلا تاریخ "20-12-1397" قابل اجرا باشد باید به چه صورت عمل کنیم ؟

  2. #2

    نقل قول: محدود کردن پابلیش پروژه به یک دامنه خاص و امکان اجرا تا یک تاریخ مشخص

    برای سوال اول اگه دامنه ها اسمشون مشخص هست به راحتی میتونید اسم دامنه هارو بگیرید و با یه if ساده داخل فایل global.asax توی متد application_start این کار رو انجام بدین

    برای سوال دوم کد زیر کارتون رو راه میندازه..
    این رو باید داخل فایل global.asax متد application_start بنویسید

    string endDate = "2/4/2018 9:02:53 AM";


    if (Convert.ToDateTime(endDate) < DateTime.Now)
    {
    Response.Redirect("/blockpage");
    }

  3. #3

    نقل قول: محدود کردن پابلیش پروژه به یک دامنه خاص و امکان اجرا تا یک تاریخ مشخص

    نقل قول نوشته شده توسط سعید کشاورز مشاهده تاپیک
    برای سوال اول اگه دامنه ها اسمشون مشخص هست به راحتی میتونید اسم دامنه هارو بگیرید و با یه if ساده داخل فایل global.asax توی متد application_start این کار رو انجام بدین

    برای سوال دوم کد زیر کارتون رو راه میندازه..
    این رو باید داخل فایل global.asax متد application_start بنویسید

    string endDate = "2/4/2018 9:02:53 AM";


    if (Convert.ToDateTime(endDate) < DateTime.Now)
    {
    Response.Redirect("/blockpage");
    }
    ممنون مهندس .
    در مورود سوال اول بله اسم دامنه ها مشخص هست .

    جای دیگه پرسیدم گفتن : {باید Http Module دامنه را در برخی درخواست های مهم بررسی کنید اگر مطابق نبود درخواست را ارسال نکنید } متوجه نشدم .
    آخرین ویرایش به وسیله alibahman47 : شنبه 21 مهر 1397 در 16:50 عصر

  4. #4

    نقل قول: محدود کردن پابلیش پروژه به یک دامنه خاص و امکان اجرا تا یک تاریخ مشخص

    نقل قول نوشته شده توسط سعید کشاورز مشاهده تاپیک
    برای سوال اول اگه دامنه ها اسمشون مشخص هست به راحتی میتونید اسم دامنه هارو بگیرید و با یه if ساده داخل فایل global.asax توی متد application_start این کار رو انجام بدین

    برای سوال دوم کد زیر کارتون رو راه میندازه..
    این رو باید داخل فایل global.asax متد application_start بنویسید

    string endDate = "2/4/2018 9:02:53 AM";


    if (Convert.ToDateTime(endDate) < DateTime.Now)
    {
    Response.Redirect("/blockpage");
    }
    میشه لطفا یه نمونه کد برای حالت اولی بدید ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن چند ماه به یک تاریخ مشخص
    نوشته شده توسط nahidmoh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1394, 17:36 عصر
  2. گفتگو: محدود کردن سرچ گوگل به یک تالار معنین
    نوشته شده توسط khadem1386 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 23:25 عصر
  3. سوال: اضافه کردن 7 روز به یک تاریخ
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 07:55 صبح
  4. سوال: محدود کردن مقادیر مختلف به دو Range خاص
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1387, 23:44 عصر
  5. اضافه یا کم کردن روز به یک تاریخ مشخص
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1385, 16:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •