نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا ++C نه؟!

  1. #1

    چرا ++C نه؟!

    سلام دوستان

    کسی تا حالا با

    ++C برای اندروید و موبایل پرنامه نویسی کرده؟

    اگه جوابش مثبته لطفا در خصوص برتری ها و ضعفهاش بگه

    ممنون میشم.

    چون همه دارن از جاوا استفاده میکنن . یا از کاتلین

    چرا ++C نه ؟! با توجه به اینکه اکه c بدونی خوب حتی برای برنامه نویسی device هم آماده ای
    میتونی برای Iternet of things هک برنامه بنویسی؟

    خوب چرا پس یه چیزیو یاد بگیری که فقط به یه درد میخوره؟!!

    ممنون از دوستان با تجربه و همه کسانی که به موضوع فکر میکنن.

    برام مهمه چون میخوام شروع کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farhad_shiri_ex
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    709

    نقل قول: چرا ++C نه؟!

    اولا که با خود زبان ++C که به صورت مستقیم نمی تونید برنامه برای اندروید بنویسید باید با فریم وورکهایی که زبان ++C هم ساپورت میکنن برنامه اندروید بنویسید مثل Qt ویا با استفاده از محیط دات نت تحت زبان ویژوال سی پلاس پلاس که البته باید هم زبان ++C را بلد باشید وهم نحوه استفاده کتابخانه های ویژوال سی مایکروسافت.
    و در ضمن زبان اصلی اندورید جاوا هست پس تمام فریم وورک ها هم به هر حال به ابزارهای جاوا نیاز دارند یعنی شما برنامه موبایل با زبان ++C در فریم وورک کیوت می نویسید هنگام خروجی گرفتن از برنامه حتما باید تمام ابزارهای جاوایی و ابزارهای سیستم عامل اندروید را داشته باشی.
    برای روشنتر شدن مطلب هم تو همین تالا قبلا خیلی بحث شده.
    پس می تونید با ++C هم برای اندروید برنامه بنویسید ولی نه به صورت مستقیم با استفاده از کتابخانه های اندروید و جاوا

    با توجه به اینکه اکه c بدونی خوب حتی برای برنامه نویسی device هم آماده ای
    میتونی برای Iternet of things هک برنامه بنویسی؟
    این مطلب هم که می فرمائید هیچ ربطی به اندروید نداره با سی و سی پلاس پلاس هر کاری در زمینه نرم افزار و سخت افزار و شبکه می تونید انجام بدید

تاپیک های مشابه

  1. چرا بعضی برنامه ها در بازار فروش میکنن و بعضی نه؟
    نوشته شده توسط hmahdavi921 در بخش برنامه نویسی Android
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1394, 13:42 عصر
  2. چرا و کجا آژاکس نه؟
    نوشته شده توسط barnamenevis2016 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1394, 10:11 صبح
  3. چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟
    نوشته شده توسط arian_P در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 12:09 عصر
  4. سوال: چرا این کد جاوااسکریپت توی ie و opera کار میکنه ولی توی firefox نه؟
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1388, 23:36 عصر
  5. چرا برنامه توابع خود وی بی را نمی شناسد؟
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1382, 14:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •