نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای دستورات در سمت کلاینت یا سرور، کدوم بهینه تره؟

  1. #1

    اجرای دستورات در سمت کلاینت یا سرور، کدوم بهینه تره؟

    سلام دوستان.
    میخواستم بپرسم اجرای دستورات در سمت سرور مثلا php از دیتابیس اطلاعات رو بخونه و نمایش بده بهینه تره یا اینکه دستورات رو از طریق جی کوئری در سمت کلاینت اجرا کنیم؟
    کدوم سرعت بیشتری داره و منابع کمتری مصرف میکنه؟
    من در حال اجرای سایتی با سیمفونی هستم و بخشهایی داره که مثلا کاربر در فرم باید از بین لیست 5000 تایی سلکت، یک option انتخاب کنه. اگر از دیتابیس فراخوانی بشه روی سرور فشار نمیاره؟ روی این موضوع شدیدا موندم که کدوم رو انجام بدم بهتره.
    از لحاظ امنیت چطور؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,654

    نقل قول: اجرای دستورات در سمت کلاینت یا سرور، کدوم بهینه تره؟

    سوال اولت مشخص نیست منظورت از دستورات چیه کلا سمت سرور و کلاینت 2 محیط متفاوت هستن و کارایی که میتون بکنن با هم متفاوته و اینوری نیست که بپرسی این بهتره یا اون چون ربطی به هم ندارن

    در مورد سوال دوم هم 5 هزار تا هیچی نیست و خیلی راحت جستو میشه

  3. #3

    نقل قول: اجرای دستورات در سمت کلاینت یا سرور، کدوم بهینه تره؟

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    سوال اولت مشخص نیست منظورت از دستورات چیه کلا سمت سرور و کلاینت 2 محیط متفاوت هستن و کارایی که میتون بکنن با هم متفاوته و اینوری نیست که بپرسی این بهتره یا اون چون ربطی به هم ندارن

    در مورد سوال دوم هم 5 هزار تا هیچی نیست و خیلی راحت جستو میشه
    جالبه دکمه تشکر رو زدم خطا داد!
    ببینین شما میتونین یک فرم رو هم بصورت جی کوئری بنویسین که در سمت کلاینت اجرا بشه و هم بصورت کدهای php که در سمت سرور اجرا بشه. حالا مثلا میخوام چندین select با فرضا 5000 option ایجاد کنم. سوال اولم مربوط به این بود که کدوم روش بهتره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,654

    نقل قول: اجرای دستورات در سمت کلاینت یا سرور، کدوم بهینه تره؟

    اگه منظورت اینه که فرم رو با ایجکس ثبت کنی فرقی نداره ایجکس هم دوباره پاس میده به سمت سرور و php اجراش میکنه
    js/jquery فقط تو مرورگر کاربر زندست و نمیتونه به منابع سرور از جمله دیتابیس دسترسی داشته باشه و از طرفی کاربر میتونه کداش رو ببینه و دستکاری کنه
    در کل سمت کلاینت فقط برای زیبایی و روونی هستش هیچ عملیات مهمی توش انجام نمیشه

  5. #5

    نقل قول: اجرای دستورات در سمت کلاینت یا سرور، کدوم بهینه تره؟

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اگه منظورت اینه که فرم رو با ایجکس ثبت کنی فرقی نداره ایجکس هم دوباره پاس میده به سمت سرور و php اجراش میکنه
    js/jquery فقط تو مرورگر کاربر زندست و نمیتونه به منابع سرور از جمله دیتابیس دسترسی داشته باشه و از طرفی کاربر میتونه کداش رو ببینه و دستکاری کنه
    در کل سمت کلاینت فقط برای زیبایی و روونی هستش هیچ عملیات مهمی توش انجام نمیشه
    ممنون از پاسخت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1392, 07:57 صبح
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 22:02 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1390, 23:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •