نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با کاراکترها در دیتابیس و نمایش اونها

  1. #1

    Post مشکل با کاراکترها در دیتابیس و نمایش اونها

    سلام.
    من یه جدول دارم که کاراکتر های فارسی رو درش سیو شده. و به پایگاه داده ایمپورت می کنم حالا مشکل از اینجا شروع میشه که نمایش اونها با هم متفاوته. یعنی من وقتی جدول رو در PHPMyadmin نگاه میکنم سری اول اطلاعاتی که دخیره شده در پایگاه داده درست نمایش داده می شه ولی در سایت به صورت علامت سوال هستش ؟؟؟؟؟ ولی زمانی که در سایت متنی را فارسی وارد میکنم در سایت درست نمایش داده میشه ولی در پایگاه داده این شکلیه : ائین نمایش داده میشه.
    در همه انجمن ها و سایت ها که مشاهده کردم و راه حلی دادخ بودن انجام دادم ولی درست نشد
    کسی می تونه یه بررسی روی سایت بنده انجام بده

  2. #2

    نقل قول: مشکل با کاراکترها در دیتا بیس و نمایش اونها

    نقل قول نوشته شده توسط hamahama93 مشاهده تاپیک
    سلام.
    من یه جدول دارم که کاراکتر های فارسی رو درش سیو شده. و به پایگاه داده ایمپورت می کنم حالا مشکل از اینجا شروع میشه که نمایش اونها با هم متفاوته. یعنی من وقتی جدول رو در PHPMyadmin نگاه میکنم سری اول اطلاعاتی که دخیره شده در پایگاه داده درست نمایش داده می شه ولی در سایت به صورت علامت سوال هستش ؟؟؟؟؟ ولی زمانی که در سایت متنی را فارسی وارد میکنم در سایت درست نمایش داده میشه ولی در پایگاه داده این شکلیه : ائین نمایش داده میشه.
    در همه انجمن ها و سایت ها که مشاهده کردم و راه حلی دادخ بودن انجام دادم ولی درست نشد
    کسی می تونه یه بررسی روی سایت بنده انجام بده

    سلام در phpmyadmin موقع ساخت دیتابیس یا جدول می تونی Collation رو بر روی utf8_bin بزاری اگر هم جدولت رو ساختی از لینک زیر استفاده کن از utf8_general_ci و utf8_persian_ci هم می تونی استفاده کنی ولی بهتر هست از یونیکد utf8_bin استفاده کنی تا نسبت به حروف کوچیک و بزرگ حساس باشه

    https://stackoverflow.com/questions/...-bin-in-one-go

    در کدهای php هم اگر از mysqli یا PDO استفاده می کنی می تونی از لینک های زیر استفاده کنی

    mysqli_set_charset($con,"utf8");
    https://www.w3schools.com/php/func_m...et_charset.asp

    mysqli_query('SET NAMES utf8');

    mysqli_query($conn,"SET CHARACTER SET 'utf8'");

    $mysqli->set_charset("utf8");

    PDO ::
    https://stackoverflow.com/questions/...-names/7325424

    https://www.sitepoint.com/community/...and-pdo/4771/6

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 17:14 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 15:36 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 17:56 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 10:11 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •