نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ذخیره کردن دیتای ComboBox در sql

  1. #1

    Post مشکل در ذخیره کردن دیتای ComboBox در sql

    با سلام
    وقت همگی دوستان بخیر
    من یه پروژه ای رو دارم کار میکنم که دارای دو جدول در sql هست.
    یک فیلد به نام groupid در یک جدول کلید اصلی و در جدول دیگه کلید خارجی از نوع int هست.
    حالا من وقتی میخوام از طریق کمبوباکس combobox.selectedvalue رو در کلید خارجی ذخیره کنم به من ارور میده:

    Severity Code Description Project File Line Suppression State
    Error CS0555 User-defined operator cannot take an object of the enclosing type and convert to an object of the enclosing type AzmoonGir D:\Azmoon\Prog\AzmoonGir\AzmoonGir\DataClasses.des igner.cs 455 Active


    کد من برای درج در دیتابیس از طریق تکنولوژی linq به صورت زیره:
     var db = new DataClassesDataContext();

    TblQuestion tq = new TblQuestion()
    {
    GroupID =Convert.ToInt32( cmbGoup.SelectedValue),
    QuestionText = txtQuestion.Text,
    Case1 = txtCase1.Text,
    Case2 = txtCase2.Text,
    Case3 = txtCase3.Text,
    Case4 = txtCase4.Text,
    Answer=Convert.ToInt32( cmbAnswer.Text),
    };


    به نظر شما اشکال کار از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای کمبوباکس در sql

    لطف کنید امتحان کنید
    بجای
    cmbGoup.SelectedValue
    از
    cmbGoup.Text
    استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای کمبوباکس در sql

    سلام بر شما
    خاصیت text به درد من نمیخوره. من میخوام مقدار selectedvalue رو بگیره.
    آخه نوع groupid در اس کیو ال int هست

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای ComboBox در sql

    cmbGoup را چطور پر میکنید؟

    تبدیل ها را قبل از خط 3 انجام بدید تا متوجه بشید دقیقا خطا از کجاست.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای ComboBox در sql

    سلام
    دو تا تیبل هست. یکیش تیبل سوال و یکی تیبل گروه ها.فیلد groupid در تیبل سوال کلید اصلی و در تیبل گروه کلید فرعیه.
    تیبل گروه یه دونه groupid و یه groupname داره. بنابراین تیبل groupid از این طریق پر میشه. مشکل اینکه که وقتی توی تیبل سوالات میخوام خاصیت selectedvalue کمبوباکس رو بگیرم بهم خطای بالا رو میده. یعنی مثلا وقتی من توی فرم سوالات گروه رو گروه فیزیک انتخاب کردم میخوام در حقیقت groupid فیزیک رو برام برگردونه و من بتونم اونو توی دیتابیسم ذخیره کنم...

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای ComboBox در sql

    اینها رو که گفتید. کد پر کردن کمبوباکسها رو بزارید. تبدیلات رو هم در خطوط مجزا انجام بدید.


    اگر میتونید پروژه را قرار بدید یا پیام خصوصی کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای کمبوباکس در sql

    امتحان کردم جواب داد
       int i = Convert.ToInt32(comboBox1.Text);
    MessageBox.Show(i.ToString());

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ذخیره کردن دیتای ComboBox در sql

    خطا به این دلیل هست که شما ValueMember رو برای ComboBox تعریف نکردین.
    و احتمالا آیتم های ComboBox رو به صورت دستی وارد کردید.
    راه مناسب این هست که از یه Table یا لیست برای اضافه کردن داده ها استفاده کنید و DisplayValue و ValueMember رو تعریف کنید.
    نمونه کد:

    DataTable courseTable = new DataTable();

    courseTable.Columns.Add("id", typeof(int));
    courseTable.Columns.Add("name", typeof(string));


    courseTable.Rows.Add(1, "فیزیک");
    courseTable.Rows.Add(2, "ریاضی");
    courseTable.Rows.Add(3, "شیمی");
    courseTable.Rows.Add(4, "محاسبات");
    comboBox1.DataSource = courseTable;
    comboBox1.DisplayMember = "name";
    comboBox1.ValueMember = "id";

    آخرین ویرایش به وسیله mehdiyahyavi : چهارشنبه 25 مهر 1397 در 23:44 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه شدن تمام نام جدول های ی دیتاباس به کنترل combobox
    نوشته شده توسط bozhmehrani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1390, 20:58 عصر
  2. یک سطر دیتابیس در combobox ؟
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 20:09 عصر
  3. ComboBox در یک خانه از دیتاگرید
    نوشته شده توسط navidiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 آبان 1389, 15:49 عصر
  4. combobox در دیتاگرید
    نوشته شده توسط rahil_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1388, 14:28 عصر
  5. سوال: دیتا گریدی همراه با combobox
    نوشته شده توسط یک دوست در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 08:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •