نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گزارش گیری انتخابی در استیمول ریپورت stimulsoft report

  1. #1

    گزارش گیری انتخابی در استیمول ریپورت stimulsoft report

    با سلام
    من ی برنامه داروم که یه دیتاگرید ویو داخلش هست و تعداد ستون هاش هم معلوم نیست
    حالا میخام این دیتاگرید ویو رو با استیمول نشون بدم.
    با ستون های ثابت اش رو بلدم با استیمول نشون بدم ولی وقتی تعداد ستون ها متغیر میشه نمیدونم باید چکار کنم که بشه همه ستون ها رو توی استیمول نشون داد
    ممنون میشم کسی بلده راهنمایی کنه

  2. #2

    نقل قول: گزارش گیری انتخابی در استیمول ریپورت

    درود.

    اول اینکه یک DataTable به به تعداد ستون های Gridview و با همون نام توی فایل Report بسازید. بعد در قسمت Click گزینه که میخواید با اون گزارش رو نشون بدید این کدها رو قرار بدید.

    DataTable rgvTable = new DataTable();
    foreach (GridViewDataColumn column in rgvresult.Columns)
    {
    rgvTable.Columns.Add(column.Name, column.DataType);
    }
    foreach (DataGridViewRow row in rgvresult.Rows)
    {
    rgvTable.Rows.Add(row.Cells[0].Value, row.Cells[1].Value, row.Cells[2].Value, row.Cells[3].Value, row.Cells[4].Value,
    row.Cells[5].Value);


    }
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Tables.Add(rgvTable);
    report.Load(Application.StartupPath + "/Reports/Report.mrt");
    report.RegData(rgvTable);


    report.Show();

  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری انتخابی در استیمول ریپورت

    مشکل همینه که تعداد ستون های دیتاگرید ویو رو نمیدونم چند تا هست

  4. #4

    نقل قول: گزارش گیری انتخابی در استیمول ریپورت

    اگر حداکثر تعداد ستونها مشخص نیست بایست جدول را با کد ایجاد کنید.
    https://www.stimulsoft.com/en/sample...ble-in-runtime

    اگر حداکثر تعداد ستونها مشخص هست میتونید گزارش را طراحی و در زمان اجرا ستونهایی که نیاز نیست را مخفی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با StimulSoft Report
    نوشته شده توسط ali911 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1394, 13:36 عصر
  2. منبع خوب براي StimulSoft Report
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 فروردین 1393, 12:41 عصر
  3. ارتباط با نرم افزار گزارش گيري stimulsoft report .net
    نوشته شده توسط mehdad.koulab در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مهر 1389, 00:21 صبح
  4. منبع خوب براي StimulSoft Report
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 خرداد 1389, 14:37 عصر
  5. گفتگو: stimulsoft report
    نوشته شده توسط malihe_hejazifar در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1388, 13:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •