نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کوچک و بزرگ کردن عکس کنترل pictureBox

  1. #1

    Question کوچک و بزرگ کردن عکس کنترل pictureBox

    سلام
    من تو فرمم 2 تا دکمه ی start و stop و یک pictureBox دارم
    میخوام حین اجرای برنامه با کلیک روی دکمه start
    عکس شروع به برگ و کوچیک شدن بکنه
    و با کلیک روی دکمه ی stop حرکت عکس متوقف شود
    باید چه کدی رو بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترلpictureBox در سی شارپ

    داخل یه تایمر عرض و طول تصویر رو بزرگ یا کوچیک بکنید

  3. #3

    نقل قول: کنترلpictureBox در سی شارپ

    وقتی این کد نوشتم عکسم بزرگ میشه کم کم ولی کوچیک نمیشه
    pictureBox1.Width = pictureBox1.Width + 5;
    pictureBox1.Height = pictureBox1.Height + 5;


    وقتی این مینویسم فقط یک بار بزرگ میشه
    if(pictureBox1.Width==50 && pictureBox1.Height==50){
    pictureBox1.Width = pictureBox1.Width + 5;
    pictureBox1.Height = pictureBox1.Height + 5;
    }
    else
    if (pictureBox1.Width == 100 && pictureBox1.Height == 100)
    {
    pictureBox1.Width = pictureBox1.Width - 5;
    pictureBox1.Height = pictureBox1.Height - 5;
    }
    مشکلم کجاس؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترلpictureBox در سی شارپ

    اینو تست کنید

    string state = "min";
    int width = 100;
    int height = 100;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (state == "min")
    {
    if (height < 200)
    {
    width++;
    height++;
    pictureBox1.Width = width;
    pictureBox1.Height = height;
    }
    else
    {
    state = "max";
    }
    }
    else
    {
    if (height == 100)
    {
    state = "min";
    }
    else
    {
    width--;
    height--;
    pictureBox1.Width = width;
    pictureBox1.Height = height;
    }
    }
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = true;
    }


    یه باتن یه تایمر و یه دونه پیکجر باکس بزارید رو فرم.

    میشد ساده تر از اینم نوشت. ولی برا خوانایی بیشتر از متغییر ها استفاده کردم که راحتتر روند کار رو درک کنید.

  5. #5

    نقل قول: کوچک و بزرگ کردن عکس کنترل pictureBox

    ممنون از پاسختون
    روش ساده ترش چجوری میشه!؟؟
    اگر نخوام از این متغیر ها استفاده‌ کنم و با یکی دو تا شرط برنامه اجرا بشه؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: خالی کردن picturebox
    نوشته شده توسط m_1980 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 15:53 عصر
  2. سوال: نحوه ی ذخیره از picturebox به database و بازیابی از database به picturebox
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:00 عصر
  3. انتخاب تصا دفی یک PictureBox از بین چند PictureBox
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 09:29 صبح
  4. افکت برای picturebox
    نوشته شده توسط MOSTAFANAVVAB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:15 صبح
  5. سوال: نمایش عکس ذخیره شده در DB در یک picturebox
    نوشته شده توسط solaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 19:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •