نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه تغيير زبان كيبورد

  1. #1

    Question نحوه تغيير زبان كيبورد

    با سلام

    من ميخواهم وقتي كرسر داخل يك تگ input وارد شد . اتوماتيك كيبورد فارسي بشود . چگونه ميتوانم اينكار را انجام دهم؟

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: نحوه تغيير زبان كيبورد

    سلام.

    ابتدا این فایل رو دانلود کنید

    بعد به شکل زیر به پروژه خودتون اضافش کنید



    <Head>
    <script src="farsitype.js" type="text/javascript"></script>
    <!-- Other tags are omitted to reduce complexity -->
    </Head>



    حالا به این شکل میتوانید از آن استفاده کتید



    <input type="textbox" name="text1" Lang="fa-IR" />


  3. #3

    نقل قول: نحوه تغيير زبان كيبورد

    با تشكر از دوست عزيز ميلاد رئيسي

    چگونه ميتوانم كلمه " RTL FA " را حذف كنم و نمايش داده نشود

    Far.jpg

  4. #4

    نقل قول: نحوه تغيير زبان كيبورد

    در داخل سورس فایلی که فرستادم خط 140 و 143 این دو دکمه رو جنریت میکنه .

  5. #5

    نقل قول: نحوه تغيير زبان كيبورد

    با تشكر از دوست عزيز ميلاد رئيسي . مشكلم حل شده ولي يك مشكلي ديگري كه بوجود اومده اين هستش كه وقتي ميخواهم فارسي تايپ كنم هم فارسي تايپ ميشه هم انگليسي . مثلا هنگام تايپ كلمه < ل > بدين صورت تايپ ميشه < لg > اين مشكل را چگونه حل كنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 11:47 صبح
  2. تغيير ارتفاع panel يا div با تغيير در grid view
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 07:45 صبح
  3. سوال: مشكل در تغيير كيبورد فارسي
    نوشته شده توسط payman_xxp در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 11:20 صبح
  4. ارتباط با كيبورد هاي ps2
    نوشته شده توسط ebrahim1988 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 11:30 صبح
  5. سوال: تغيير زبان كيبرد(صفحه كليد)
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •