نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ویندوزی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ویندوزی

    سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم که در سیستم خودم به طور صحییح و بدون ایراد اجرا میشه ولی در سستم مقصد اطلاعات ثبت میشه و بانک و کریستال و همه چیز اووکی هست و نصب شده ولی هنگام گزارش گیری با کریستال ریپورت فقط صفحه خالی کریستال را نمایش میده و اطلاعات را نمایش نمیده به نظر مشکل از کجاست؟ممکنه شما این اتفاق براتون افتاده باشه
    من کریستال ریپورت را هم روی سیستم مقصد نصب کردم
    فقط بانک من در سیستم خودم sql server 2017 هست و در سیستم مقصد بانک را دوباره ایجاد کردم و 2008 نصب کردم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ی ویندوزی

    سلام دوستان اینم از کدهایی که استفاده شده
     try
    {
    if (textBox1.Text == "" || comboBox1.Text == "" || textBox2.Text == "" || textBox3.Text == "" || maskedTextBoxAdv1.Text == "0000/00/00" || maskedTextBoxAdv2.Text == "0000/00/00")
    {


    textBox1.Focus();
    errorProvider1.SetError(textBox1, "خطا");
    textBox1.BackColor = System.Drawing.Color.FromArgb(255, 255, 136);
    }
    else if (textBox1.Text != "")
    {
    string s2 = "select * from sabt_img where date BETWEEN '" + maskedTextBoxAdv1.Text + "' and '" + maskedTextBoxAdv2.Text + "' and numcar1='" + textBox1.Text + "' and harf='" + comboBox1.Text + "' and numcar2='" + textBox2.Text + "' and numcar3='" + textBox3.Text + "'";

    SqlConnection con = new SqlConnection(strCon);
    SqlDataAdapter sqladapter = new SqlDataAdapter(s2, con);

    DataTable t2 = new DataTable();
    sqladapter.Fill(t2);
    ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
    connectionInfo.ServerName = ".";
    connectionInfo.DatabaseName = "bi";
    //connectionInfo.UserID = "";
    //connectionInfo.Password = "";




    string RepPath = Application.StartupPath + @"\CrystalReport1.rpt";

    RepDoc.Load(RepPath);

    RepDoc.SetDataSource(t2);
    crystalReportViewer1.ReportSource = RepDoc;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ی ویندوزی

    سلام دوستان من به لطف خدا این مشکل خیلی کوچیک را که یه نکته ریز داشت را حل کردم ولی واقعا جای تاسفه
    اون وقتها حال و هوای سایت برنامه نویس مثل الان بی حال نبود خیلی خوب بود آدم لذت میبرد وقتی توی این سایت می اومد همه فعال بودند وقتی سوالی میشد شاید یک ساعت طول نمیکشید جوابتو میگرفتی همه یار هم بودند و به هم کمک میکردند یه پناهگاه خوب برا برنامه نویسا بود ولی الان متاسفانه نمیدونم چرا به این روز دراومده کجا رفتند دوستان قدیم...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ی ویندوزی
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1397, 18:17 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1397, 18:15 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 15:31 عصر
  4. حرفه ای: تبدیل متن ویندوزی به ایران سیستم
    نوشته شده توسط ramin_ramin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 09:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •