نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رسم مستطیل مورب

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار arashsoft
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    Lightbulb رسم مستطیل مورب

    سلام دوستان
    من میخواهم یک مستطیل مورب رسم کنم نمونه :
    Untitled.jpg

    برای این منظور من زاویه دوران را دارم
    اما راهی که به ذهن خودم رسید اینکه من 4 گوش با مختصات 4 نقطه رو (مختصات 4 نقطه رو از طریق زاویه بدست می آوریم ) رسم کنم ایا کسی کد این دستور را میداند
    "رسم 4 گوش با مختصات 4 گوشه)

    من کد رسم مستطیل میدونم اما این فقط بک گوشه و اضلاع رامیگیرد:




    int t1 = int.Parse(textBox1.Text);
    int t2 = int.Parse(textBox2.Text);
    int t3 = int.Parse(textBox3.Text);
    int t4 = int.Parse(textBox4.Text);




    Pen pen = new Pen(Color.Red);
    SolidBrush brush = new SolidBrush(Color.Blue);
    Graphics g = panel1.CreateGraphics();
    g.Clear(System.Drawing.Color.Azure);
    Rectangle r = new System.Drawing.Rectangle(t1, t2, t3, t4);
    if (chbFill.Checked)
    g.FillRectangle(brush, r);
    else
    g.DrawRectangle(pen, r);



  2. #2

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 02:43 صبح
  2. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر
  3. سوال: دسترسی به حافظه ی CMOS و بدست آوردن پسوورد استارت آپ کامپیوتر
    نوشته شده توسط farzad93 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 13:52 عصر
  4. سوال: دسترسی به توابعی که درون مستر پیج تعریف شده اند
    نوشته شده توسط saldin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 19:32 عصر
  5. گفتگو: اساس کار موتورهای جستجو؟(نحوه ی ساخت جستجوگر اختصاصی برای سایت)
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 14:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •