نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حلقه پویا

  1. #1

    حلقه پویا


    int minom = int.Parse(cugrop[0].Landlinephone);
    foreach (var VARIABLE in cugrop)
    {
    if (minom > int.Parse(VARIABLE.Landlinephone))
    {
    minom = int.Parse(VARIABLE.Landlinephone);
    }
    }



    حلقه فوق مد نظر بگرید حالا چطوری میشه مقدار VARIABLE بصورت پویا داخل حلقه ارسال کنیم که هربار روی که فیلد بچرخه بجای اینکه چند حلقه تعریف کنیم

  2. #2

    نقل قول: حلقه پویا

    منظورت رو متوجه نشدم. آیا می خواهی به صورت موازی چند حلقه برای پیدا کردن مینیمم داشته باشی؟

  3. #3

    نقل قول: حلقه پویا

    نه مخوام بتونم بصورت پارمتر بکم الان
    مینیمم کدوم فیلد محاسب کن بجای اینکه برای هر فیاد بخوام یک حلقه بنویسم

  4. #4

    نقل قول: حلقه پویا

    ببنید مخوام بجای Landlinephone فیلد بصورت یک متغیر ارسال بشه برای حلقه

  5. #5

    نقل قول: حلقه پویا

    اگر از Linq استفاده کنید متد max و min به همین صورت پیاده سازی شده اند و شما در یک خط فراخوانی می کنیدش.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1394, 15:57 عصر
  2. سوال: چه طوری منویی پویا وsite mapای پویا طراحی کنم؟
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 12:59 عصر
  3. سوال: چه طوری منویی پویا وsite mapای پویا طراحی کنم؟
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •