نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انگولار در asp.net core 2.1

  1. #1

    Question انگولار در asp.net core 2.1

    چگونه میتوان از angular در asp.net core در محیط vs 2017 استفاده کرد

  2. #2

    نقل قول: انگولار در asp.net core 2.1

    اگر نسخه VS شما آپدیت باشه ، Template ای برای ایجاد ASP.NET Core + Angular داخل خود ویژوال استادیو وجود داره که با زدن new project میتونید بهش دسترسی داشته باشید.
    اگر از Dotnet Cli استفاده میکنید ، میتونید از dotnet new angular برای ایجاد پروژه استفاده کنید.

    این آموزش هم برای شروع مناسب هست : https://blog.jeremylikness.com/get-s...e-2effcfe8fae9

  3. #3

    نقل قول: انگولار در asp.net core 2.1

    می توانید از قالب پیش فرض در خود ویژوال استودیو استفاده کنید.

    2018-10-21 at 10-11-34.png

  4. #4

    نقل قول: انگولار در asp.net core 2.1

    سلام من با همین روش یک پروژه ایجاد کردم اما در خروجی ان با خطای زیر مواجه شدم لطفا راهنمایی کنید
    error1.jpg

  5. #5

    نقل قول: انگولار در asp.net core 2.1

    این دستور رو وارد کنید و Angular CLI رو نصب کنید :
    npm install -g angular-cli

  6. #6

    نقل قول: انگولار در asp.net core 2.1

    angular-cli رو نصب کردم اما در خروجی برنامه با خطای زیر مواجه شدم :
    error2.jpg

  7. #7

    نقل قول: انگولار در asp.net core 2.1

    با دستور ng update درست شد ممنون از همگی دوستان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نصب dot net core
    نوشته شده توسط alirezaavini در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1397, 10:30 صبح
  2. حرفه ای: نوشتن یک core یا هسته
    نوشته شده توسط ramin_ramin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 05:56 صبح
  3. یک مشکل در Fedora Core 6
    نوشته شده توسط subsub در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 15:12 عصر
  4. دلیل نصب نشدن دلفی 7 بروی لب تاب با cpu duo core چیه ؟
    نوشته شده توسط best_ariya در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 21 اردیبهشت 1386, 10:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •