نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: volley request return null

  1. #1

    Question volley request return null

    سلام خدمت دوستان عزیز
    برای اتصال به سرور php از کتابخانه volley استفاده میکنم .قبلا هم ازین کد استفاده کردم و درست کار میکرد و مطمئنم ایراد از کد نیست.مشکلی که الان هست اصلا request ارسال نمیشه

    [ ] http://192.168.1.105:8080/aaa/getperson.php 0x85bc0dda NORMAL null

    این پیغامو میده حتی اررو هم نمیده هر url ای هم که قرار میدم باز هم همین پیغامو میده از api های test هم استفاده میکنم تغییری ایجاد نمیشه کسی اطلاعی نداره باید چی کار کنم
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: volley request return null


    String url = "http://192.168.1.105:8080/serveydevice/getperson.php";
    // String url="http://api.openweathermap.org/data/2.5/weather?q=London&apikey=e44e3fad935f5d47c7f99d2511 478fe3";
    JsonArrayRequest request = new JsonArrayRequest(url, new Response.Listener<JSONArray>() {
    @Override
    public void onResponse(JSONArray response) {


  3. #3

    نقل قول: volley request return null

    نقل قول نوشته شده توسط patrik68 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز
    برای اتصال به سرور php از کتابخانه volley استفاده میکنم .قبلا هم ازین کد استفاده کردم و درست کار میکرد و مطمئنم ایراد از کد نیست.مشکلی که الان هست اصلا request ارسال نمیشه

    [ ] http://192.168.1.105:8080/aaa/getperson.php 0x85bc0dda NORMAL null

    این پیغامو میده حتی اررو هم نمیده هر url ای هم که قرار میدم باز هم همین پیغامو میده از api های test هم استفاده میکنم تغییری ایجاد نمیشه کسی اطلاعی نداره باید چی کار کنم
    ممنون میشم کمک کنید
    پس این پیغام چی error دیگه! [ ] http://192.168.1.105:8080/aaa/getperson.php 0x85bc0dda NORMAL null
    هرچی هست سمت سورس کدهای php تون هست چون اگر سمت اندروید ایراد داشت exception هندل میکرد سمت جاوا اگر می تونید سورس کد های php تون را بذارید

  4. #4

    نقل قول: volley request return null

    سلام ممنون که وقت گذاشتی
    یک url از سایت open whether map گرفتم api زیاد داره اونا که دیگه درسته ولی بازم همین پیغامو میده نمیدونم مشکلش چیه انگار اصلا درخواستو نمیفرسته هر url رو میزام همین پیغامو میده

  5. #5

    نقل قول: volley request return null

    نقل قول نوشته شده توسط patrik68 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون که وقت گذاشتی
    یک url از سایت open whether map گرفتم api زیاد داره اونا که دیگه درسته ولی بازم همین پیغامو میده نمیدونم مشکلش چیه انگار اصلا درخواستو نمیفرسته هر url رو میزام همین پیغامو میده
    پس در اینصورت سورس کدی که تو اندروید نوشتید را اینجا قرار بدید تا بهتر بررسی بشه!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: null برگرداندن request.file در کد upload!
    نوشته شده توسط roshanak_g در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 04:13 صبح
  2. commandargument return null
    نوشته شده توسط hirkania_ilp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1389, 09:21 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 00:10 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 08:20 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •