نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درج اطلاعات در ارتباط چند به چند

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question درج اطلاعات در ارتباط چند به چند

    سلام
    من برای post و category یک ارتباط چند به چند درست کردم بصورت زیر:

    public class Post
    {
    public int Id { get; set; }


    public string Title { get; set; }
    public virtual ICollection<group>gruops { get; set; }
    }






    public class Group
    {

    public int Id { get; set; }


    [MaxLength(150)]

    public string Name { get; set; }

    public virtual ICollection<post>posts{ get; set; }


    }





    حالا برای درچ اطلاعات باید یه حلقه تو در تو بنویسم؟؟
    و بعد درج اطلاعات در post و category آخرین ID هر دو تا رو بگیرم و در جدول سوم قرار بدم؟؟
    یا نه روش دیگری وجود داره که بصورت اتوماتیک این کار رو انجام میده؟؟

  2. #2

    نقل قول: درج اطلاعات در ارتباط چند به چند

    خود Entitity Framework رابطه ی چند به چند رو در پس زمینه انجام میده و براش جدول میسازه. البته اگر از روش Code First استفاده می کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: درج اطلاعات در ارتباط چند به چند

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    خود Entitity Framework رابطه ی چند به چند رو در پس زمینه انجام میده و براش جدول میسازه. البته اگر از روش Code First استفاده می کنید.
    سلام
    ممنون
    بله چند در چند در در پس زمینه انجام میده
    اما می خواستم بدونم برای درج اطلاعات مثلا در controller باید از حلقه استفاده کرد؟؟

    نمونه کد یا مقاله بدین ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •