نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا هنگام کار با ایجکس(کمک فوری لطفا)

  1. #1

    Question خطا هنگام کار با ایجکس(کمک فوری لطفا)

    سلام
    من دوتا دراپ داون لیست دارم برای استان و شهرها
    میخوام وقتی استانیرو انتخاب مکنم بصورت ایجکس شهرها توی اون یکی بارگزاری بشه
    برک پوینت که میزارم عملیات تا اکشن هم بدرستی اجرا میشهولی موقع براگشت توی ایجکس متد ارور اجرا میشه و خطای 500 و Internal server error رو نشون میده!
    لطفا کمک کنیدد. روزه اسیرم کرده!

    کد اکشن:

    [HttpPost]
    public JsonResult SelectCity(int stateId)
    {
    var result = db.States.Where(m => m.id_Parent == stateId).Select(c => new { c.ID, c.Name });
    return Json(result, JsonRequestBehavior.AllowGet);
    }


    کد ویو:

    <dd>
    <select name="State" id="slOstan">

    @foreach (var item in Model.Ostans)
    {
    <option value="@item.ID">@item.Name</option>
    }

    </select>
    </dd>


    <dd>
    <select name="City" id="slCity">
    </select>
    </dd>



    <script src="~/Scripts/jquery-3.3.1.min.js"></script>
    <script src="~/Scripts/jquery-ui-1.12.1.min.js"></script>
    <script src="~/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.min.js"></script>
    <script>
    $(document).ready(function () {
    // تمرین پر شدن لیست شهرهای هر استان
    $('#slOstan').change(function () {

    debugger;
    var stateId = $("#slOstan").val();
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "/Home/SelectCity",
    stateId,
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json",
    success: function (result) {
    $("#slCity").html("");
    $.each($.parseJSON(result), function () {
    op = '<option value=' + result.Id + '>' + result.Name + '</option>';
    $("#slCity").append(op);
    });
    alert('ffffffffff')
    },
    error: function (xhr, ajaxOptions, thrownError) {
    alert(xhr.status);
    alert(xhr.responseText);
    alert(thrownError);
    }
    });
    });
    });

    </script>

  2. #2

    نقل قول: خطا هنگام کار با ایجکس(کمک فوری لطفا)

    اول اینکه به نظرم بهتره بجای استفاده از دیتابیس برای خوندن اطلاعات استانها و شهرها از یک json استفاده کنید. با این تکنیک اطلاعات مثل فایلهای CSS مستقیما خونده میشه و نیازی به اکشن در کنترلر ندارید.
    ضمن اینکه لازم نیست دوباره درخواستی رو برای فیلتر کردن اطلاعات شهرها به سرور بفرستید. اطلاعات استانها و شهرهارو کامل در صفحه بیارید و با استفاده از جاوا اسکریپت فیلتر کنید.

    من قبلا یک پروژه ی نمونه با ASP.NET Core پیاده کردم که می توانید از آدرس زیر دانلود کنید :
    کد نمونه هم با jQuery نوشته شده و هم با Vue.js

    https://github.com/codehaks/Profile-App




  3. #3

    نقل قول: خطا هنگام کار با ایجکس(کمک فوری لطفا)

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    اول اینکه به نظرم بهتره بجای استفاده از دیتابیس برای خوندن اطلاعات استانها و شهرها از یک json استفاده کنید. با این تکنیک اطلاعات مثل فایلهای CSS مستقیما خونده میشه و نیازی به اکشن در کنترلر ندارید.
    ضمن اینکه لازم نیست دوباره درخواستی رو برای فیلتر کردن اطلاعات شهرها به سرور بفرستید. اطلاعات استانها و شهرهارو کامل در صفحه بیارید و با استفاده از جاوا اسکریپت فیلتر کنید.

    من قبلا یک پروژه ی نمونه با ASP.NET Core پیاده کردم که می توانید از آدرس زیر دانلود کنید :
    کد نمونه هم با jQuery نوشته شده و هم با Vue.js

    https://github.com/codehaks/Profile-App



    دستتون واقعا درد نکنه
    پروژه تون رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا ویژوال استودیو درستبارگزاری نمیکنه
    میشه همین جا یه زحمتی نیست یه مثال بزنید ؟ اصلا وقت ندارم
    اگه این کار رو بکنید ممنون تون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •