نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کتاب آموزشی : Web Security

  1. #1

    کتاب آموزشی : Web Security

    سلام



    عنوان کتاب : Web Security Basics
    سال انتشار : 2002

    <span dir=ltr>
    • Abstract
      In our business world, Web sites have become a powerful marketplace that can capsize a company when attacked by a virus or hacker. Server security is critical to the survival of e-business. While the Internet has improved the way business is conducted, it has also added new rules to play by. With this book, you can take the necessary steps today to avoid compromising the integrity of your company’s data and communication tomorrow. Web Security Basics gives you the knowledge to keep your network safe and gain the competitive edge!

    </span>

    محتویات به ترتیب فصل :

    <span dir=ltr>

    • Part I Overview of Web Security 1
      Chapter 1 Security: An Overview 3
      Chapter 2 Common Threats on the Web 23
      Part II Network and Application Security 63
      Chapter 3 Understanding Network Security 65
      Chapter 4 User-Level Security 109
      Chapter 5 Server-Level Security 159
      Part III Security Countermeasures 229
      Chapter 6 Secure Authentication and Messaging 231
      Chapter 7 Understanding Public Key Infrastructure 269
      Chapter 8 Firewall Solutions 289
      Chapter 9 Intrusion Detection Systems 327
      Chapter 10 Disaster Recovery and Backups 371


    </span>

    من نسخهء اصلی این کتاب رو دارم و به اغلب دوستانی که ازم سوال میکنند توصیه میکنم بعد از درک عمیق TCP/IP این کتاب رو به عنوان شروع مطالعه کنند و نمیدونستم نسخهء الکترونیکی هم داره . بهر حال حالا بصورت E-Book دارمش . اگر فضای خاصی در اختیارم گذاشته بشه ، اپلود میکنم ازش استفاده کنید .

    انتشارات : prentice Hall ( چرا نتونستم توی سایت خود انتشارات حتی اسم این کتاب رو پیدا کنم ؟ )


    موفق باشید :)

    tired but still going Inpy

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،
    اگر مشکلی نداری من بهت فضا می دم تا بالاگذاری اش کنی :)
    اگر موافقی بگو لطفا...
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    حجمش تقربیبا هفت مگا بایته و حدس میزنم بالای سی بار داونلود بشه . از لحاظ محدودیت دیتا ترنسفر مشکلی پیدا نمیکنی ؟ :)
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نه :) خیر سرم سرور مال خودمه :)
    نام کاربری و رمز عبور ftp رو برات می فرستم. پیام خصوصی.
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    :!: جای بسی تشکر و قدردانی است

  6. #6
    اینپرایز جون
    از اونجا که دانلود هفت مگابایت داده آنهم با این خط تلفنهای نوری و پرسرعت ما کاری بس دشوار و طاقت فرساست
    کاش میتونستی Splite کنی که سریعتر دانلود بشه و حجم کمتری هم داشته باشه
    ما هم پس از دانلود .... آنها رو merger میکنیم

  7. #7
    با DAP دانلود کن . مشکلی برای شما پیش نمیاد .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    :flower:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    ممنون از راهنمایی

تاپیک های مشابه

  1. security
    نوشته شده توسط hedieh_rt در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 12:21 عصر
  2. تولید قفل نرم افزاری با استفاده از کلاس های Security
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 22:59 عصر
  3. Security in .Net
    نوشته شده توسط hpx در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 11:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •