نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در بک اپ گرفتن از دیتابیس در wpf

  1. #1

    مشکل در بک اپ گرفتن از دیتابیس در wpf

    سلام
    من یه برنامه دارم که میخوام از طریق اون از دیتابیسم بکاپ بگیرم .
    کد بک اپ من این هستش :

    string connBackup = @"data source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;attachdbfilename=|Da taDirectory|\RamsaDB.mdf;initial catalog=RamsaDB;integrated security=True;connect timeout=30;MultipleActiveResultSets=True;";
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(connBackup))
    {
    ServerConnection srvConn = new ServerConnection(con);
    Server srvr = new Server(srvConn);


    if (srvr != null)
    {
    try
    {
    Backup backupdb = new Backup();
    backupdb.Action = BackupActionType.Database;
    backupdb.Database = "RamsaDB";
    SaveFileDialog savefd = new SaveFileDialog();
    savefd.Filter = "Backup File (*.Bak)|*.Bak";
    savefd.FileName = DateTime.Now.ToString("ddMMyyyy_HHmmss");
    Nullable<bool> result = savefd.ShowDialog();
    if (result == true)
    {
    BackupDeviceItem bkpDevice = new BackupDeviceItem(savefd.FileName, DeviceType.File);
    backupdb.Devices.Add(bkpDevice);
    backupdb.SqlBackup(srvr);
    MessageBox.Show("پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی با موقیت انجام شد ", " اطلاع رسانی", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Information);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    //MessageBox.Show("مشکل در پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی . ", " خطا", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Error);
    }
    }
    }


    کانکشن استرینگم توی کد بالا هستش .
    خطای دریافتی من هم :BackUp failed to server "(LocalDb)\MSSQLLocalDb" هستش .
    دیتابیسم MDF هستش .

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بک اپ گرفتن از دیتابیس در wpf

    کسی نیست کمک کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بک اپ گرفتن از دیتابیس در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط white_looloo مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه برنامه دارم که میخوام از طریق اون از دیتابیسم بکاپ بگیرم .
    کد بک اپ من این هستش :

    string connBackup = @"data source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;attachdbfilename=|Da taDirectory|\RamsaDB.mdf;initial catalog=RamsaDB;integrated security=True;connect timeout=30;MultipleActiveResultSets=True;";
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(connBackup))
    {
    ServerConnection srvConn = new ServerConnection(con);
    Server srvr = new Server(srvConn);


    if (srvr != null)
    {
    try
    {
    Backup backupdb = new Backup();
    backupdb.Action = BackupActionType.Database;
    backupdb.Database = "RamsaDB";
    SaveFileDialog savefd = new SaveFileDialog();
    savefd.Filter = "Backup File (*.Bak)|*.Bak";
    savefd.FileName = DateTime.Now.ToString("ddMMyyyy_HHmmss");
    Nullable<bool> result = savefd.ShowDialog();
    if (result == true)
    {
    BackupDeviceItem bkpDevice = new BackupDeviceItem(savefd.FileName, DeviceType.File);
    backupdb.Devices.Add(bkpDevice);
    backupdb.SqlBackup(srvr);
    MessageBox.Show("پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی با موقیت انجام شد ", " اطلاع رسانی", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Information);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    //MessageBox.Show("مشکل در پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی . ", " خطا", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Error);
    }
    }
    }


    کانکشن استرینگم توی کد بالا هستش .
    خطای دریافتی من هم :BackUp failed to server "(LocalDb)\MSSQLLocalDb" هستش .
    دیتابیسم MDF هستش .
    دیتابیس لوکال قابلیت بکاپ گیری نداره، میتونید عملیات بکاپ رو کپی کردن دیتابیس انجام بدین

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 19:12 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •