نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نام کاربری در تمام صفحات برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نام کاربری در تمام صفحات برنامه

    سلام دوستان !
    من یک برنامه ویندوز نوشتم می خوام درصورتی که نام کاربری و رمز عبور در فرم Login وارد شد در تمام صفحات برنامه یا حداقل در صفحه اصلی برنامه فراخوانی بشه و در یک label نمایش داده شود.ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: چرخاندن نام کاربری در تمام صفحات برنامه

    سلام
    موقع لاگین ، اطلاعات کاربر رو در یک کلاس استاتیک بریزید و هرجا نیاز بود نمایشش بدید

    یک کلاس مثل این رو حدودا نیاز دارید تا هنگام لاگین ، پراپرتی هاش رو پر کنید و استفاده کنید

    public static class CurrentUser
    {
    public static string Username { get; set; }
    public static string FirstName { get; set; }
    public static string LastName { get; set; }
    public static DateTime LoginDateTime { get; set; }
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: چرخاندن نام کاربری در تمام صفحات برنامه

    میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟
    من برنامه ام رو با Ado نوشتم چطور میتونم نام و نامخانوادگی و عکس کاربر رو ، روی تمام فرم هام بچرخونم ؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •