نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درگاه بین المللی برای فروشگاه اینترنتی

  1. #1

    درگاه بین المللی برای فروشگاه اینترنتی

    سلام و عرض ادب و احترام
    خسته نباشین
    در مورد این موضوع تو انجمن و اینترنت خیلی سرچ کردم ولی چیزی رو پیدا نکردم .
    ما یه فروشگاه اینترنتی داریم که میخوایم براش درگاه پرداخت اینترنتی بگیریم و محصولاتمون رو به کشورهای خارجی هم بفرستیم .
    الان من برای فروشگاهم درگاه پرداخت بانک ملی و ملت دارم و هر چیزی که خرید میکنن فرداش پول به حسابم واریز میشه .
    حالا میخوام به درگاه پراخت بین المللی بگیرم که با دلار پرداخت بکنن و به حسابم واریز بشه .
    آیا اصلا درگاه پرداخت اینترنتی بین المللی داریم که پول رو به دلار واریز بکنین و بعدا به حساب من تو بانک ملت یا ملی واریز بشه .
    شرایط درگاه پرداخت بین المللی چیه ؟
    از کجا درگاه پرداخت بین المللی دریافت کنیم ؟
    دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
    ممنون از لطفتون .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,648

    نقل قول: درگاه بین المللی برای فروشگاه اینترنتی

    به دلیل تحریم ها خیر
    شما میتونید از ارز های مجازی مثل پرفکت مانی یا وب مانی یا حتی بیت کوین استفده کنید
    بعد به خریداران داخلی بفروشید و تبدیل به تومن کنید

  3. #3

    نقل قول: درگاه بین المللی برای فروشگاه اینترنتی

    من این درگاه هارو تو اینترنت همین الان پیدا کردم .
    حالا نمیدونم که درستن یا نه ؟
    رو کارشون چطور هست ؟

    https://yekpay.com/landing/iran-ipg

    https://pay98.biz/%D8%AF%D8%B1%DA%AF...84%D9%84%DB%8C

    https://noyanpay.com/%D8%AE%D8%AF%D9...4%D9%84%DB%8C/

    این شرکت ها چطور کار میکنن ؟
    آیا امن هستن ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,648

    نقل قول: درگاه بین المللی برای فروشگاه اینترنتی

    اینا درگاه واسطه هستن
    ینفر مثلا کارت اعتباری داره ... مشتری شما وقتی خرید میکنه پول رو میریزه به کارت اونا
    بعد اونا یه درصدی برمیدارن و بقیه پول رو میریزن به حساب شما

  5.  

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1390, 07:39 صبح
  2. مبتدی: می خوام تویه کیبورد یه led بزارم که وقتی فارسی نویس باشه روشن بشه و وقتی en خاموش بشه
    نوشته شده توسط courosh در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 13:45 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 00:08 صبح
  4. چگونه تابع زمانی الگوریتم های بازگشتی و غیر بازگشتی را پیدا کنم؟
    نوشته شده توسط khajavi در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1388, 02:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •