نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشتن آرایه با طول متغییر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نوشتن آرایه با طول متغییر

    با سلام
    بنده اشنایی زیادی با اندورید ندارم با سی شارپ کمی کار کردم البته قبلا
    نیاز به یک ارایه ای دارم که طولش مدام تغییر میکنه
    یعنی رشته ای در تکست باکس دارم که با کلیک روی باتن متنش تغییر میکنه
    من میخوام در هر بارکلیک بعد از تغییر متن تک تک حرف این متن درون تکست باکس رو در آرایه وارد کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: نوشتن آرایه با طول متغییر

    آرایه موقع تعریف باید سایز یا طول اون هم تعریف بشه پس طبیعتا نمیتونید از آرایه استفاده کنید اما میتونید از ArrayList استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: نوشتن آرایه با طول متغییر

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    با سلام
    بنده اشنایی زیادی با اندورید ندارم با سی شارپ کمی کار کردم البته قبلا
    نیاز به یک ارایه ای دارم که طولش مدام تغییر میکنه
    یعنی رشته ای در تکست باکس دارم که با کلیک روی باتن متنش تغییر میکنه
    من میخوام در هر بارکلیک بعد از تغییر متن تک تک حرف این متن درون تکست باکس رو در آرایه وارد کنم

    با استفاده از SparseArray هم کد بهینه تری خواهید داشت وهم می توانید در زمان اجرا سایز SparseArray را افزایش بدید

    TextBox txt = findViewById(R.id.my_text);
    Button btn = findViewById(R.id.my_btn);
    SparseArray<Character> sparseArray = new SparseArray<>();

    btn.setOnClickListener(view -> {
    String valueOftxt = txt.getText().toString();
    for(int ci=0 ; c <= valueOftxt.length() ; ci++){
    char c = valueOftxt.charAt(ci);
    sparseArray.put(ci, c);
    }
    });

    int size = sparseArray.size();
    for (int i = 0; i < size; i++) {

    int key = sparseArray.keyAt(i);
    Character value = sparseArray.valueAt(i);

    Log.i("TAG", "key: " + key + " value: " + value);
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 09:43 صبح
  2. سوال: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1390, 19:16 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 04:23 صبح
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •