نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اساتید لطفا راهنمایی کنین: راهنمایی در مورد کار با حلقه foreach

  1. #1

    اساتید لطفا راهنمایی کنین: راهنمایی در مورد کار با حلقه foreach

    با سلام
    من یک آرایه به ترتیب زیر ساختم

    $arr = array("name1" => array(shahab => sadri),"name2" => array(majid => sadesgi),"name3" => array(arham => sadr),"name4" => array(jamshid => baghi),"name5" => array(atena => rajabi),);





    و با استفاده از حلقه زیر بدون هیچ مشکلی به اعضای آرایه دسترسی داشتم

            foreach($arr as $key => $value){            foreach($value as $names => $quantity){            //my codes            .            .            .            }        }    




    الان اعضای جدیدی لازم شده که به آرایه اضافه کنم،به شکل زیر



    $arr = array( "name1" => array(shahab => sadri, shahab2 => sadri2, shahab3 => sadri3), "name2" => array(majid => sadesgi, shahab => sadri, shahab => sadri), "name3" => array(arham => sadr, shahab => sadri, shahab => sadri), "name4" => array(jamshid => baghi,shahab => sadri, shahab => sadri), "name5" => array(atena => rajabi, shahab => sadri, shahab => sadri), );




    حالا برای دسترسی به اعضای آرایه در حلقه با مشکل مواجه شدم
    تمام مقادیر و اندیس آرایه ها هم با هم فرق میکنه
    الان مثلا من چطور میتونم به اولین عضو آرایه
    name1
    دسترسی داشته باشم
    و یا به همین ترتیب به سومین عضو همین آرایه
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2

    نقل قول: اساتید لطفا راهنمایی کنین: راهنمایی در مورد کار با حلقه foreach

    متاسفانه کدها در بالا به هم ریخته شد
    اینجا قرار دادم به صورت عکس که راحتتر دیده بشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اساتید لطفا راهنمایی کنین: راهنمایی در مورد کار با حلقه foreach

    سلام سوالتون یکم مبهم هست یا شاید من بد متوجه شدم

    خب شما الان یه آرایه جدید داری مثل همون بالایی trace بزن و بخون


    اگر منظورتون اینکه بعد از پیمایش آرایه مقادیر اضافه میشن خب یجوری بنویس اول آرایه چک بشه و تایید بشه بعد ادامه کار...

    اگر بیشتر توضیح بدید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اساتید لطفا راهنمایی کنین: راهنمایی در مورد کار با حلقه foreach

    همین کد جواب برای پیمایش آرایه دوم هم

    foreach($arr as $group )
    foreach($group as $family=>$name )
    echo " $family $name ";


    ولی اگه منظورت اینه که مستقیم دسترسی پیدا کنی به اعضای آرایه بدون حلقه , باید بدونی کلید ها چی هستن
    در کل ایده خوبی نیست که کلید های آرایه رو متغیر بزارید
    پیشنهاد میکنم به ای نشکل تغییر بدی

    $arr = [ 
    "name1" => [ ['name'=>'a' , 'family'=>'aa'] , ['name'=>'b' , 'family'=>'bb'] ] ,
    "name2" => [ ['name'=>'x' , 'family'=>'xx'] , ['name'=>'y' , 'family'=>'yy'] ] ,
    ];

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نوشتن برنامه هایی که از پلاگین پشتیبانی می کنند
    نوشته شده توسط alirezaD1 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 14:39 عصر
  2. مبتدی: اشکال حلقه ی foreach چه چیزهایی هستند ؟
    نوشته شده توسط babak1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1390, 22:17 عصر
  3. مبتدی: راهنمایی کنید برای وارایش یه تیبل
    نوشته شده توسط ErfanOnline در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 08:18 صبح
  4. گفتگو: مقایسه کارایی foreach نسبت به ForEach
    نوشته شده توسط Rezaoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 11:37 صبح
  5. سوال: بهترین روش برای اینکه بانکهای mdb در اختیا کاربر نهایی نباشد
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •