نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بالا بردن سرعت برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    بالا بردن سرعت برنامه

    سلام و خسته نباشید

    من چندین سال هست که با زبان جاوا و netbeans کار میکنم و سامانه ها و برنامه های زیادی رو طراحی کردم ، این مورد اخر تعداد فرم های نرم افزار و فیلد هاش سر ام اور بود چون باید فرم های پزشکی ثبت میشد . و گرافیک برنامه هم خیلی روش کار شده

    چندین مورد بود که ناراضی بودن میخوام بدونم کسی از دوستان میتونه پاسخ بده

    (من از پایگاه داده h2 استفاده میکنم که embedded باشه)

    1- سرعت برنامه خیلی پاییینه یعنی وقتی فرم ها جابجا میشن میرین فرم بعدی خیلی زمان میکشه ، و بعد از یه ساعت که باهاش کار کنی برنامه هنگ میکنه
    2- ادعا میکنن که وقتی با برنامه کار میکنن فن سیستم صداش زیاد میشه .......!!!!! امکان داره سخت افزار رو تحت فشار بذاره !!! آیا واقعا میشه همچین چیزی ؟

    ممنون اگه پاسخ این دو مورد رو یدین
    و تشکر از دوستانی که وقت میذارن

  2. #2

    نقل قول: بالا بردن سرعت برنامه

    من چندین سال هست که با زبان جاوا و netbeans کار میکنم
    اگر طبق فرمایش خودتون سالهاست با جاوا کار میکنید که نباید از پرفورمنس پایین جاوا تعجب کنید و حتما در این سالها باید روش هایی که می توان پرفورمنس برنامه های جاوا را افزایش داد آشنا شده باشید!.

    به هر حال بهتر بود تست های کارایی و تست های واحد و دیگر تست ها را در زمان نوشتن برنامه انجام می دادید. نوشتن تست برای جاوا که خیلی راحت هست.
    سرعت برنامه به خیلی مسائل بستگی داره به طور قطع که نمیشه به یک موضوع اشاره کرد.
    ولی برای شروع ببنید exception که بعد از هنگ برنامه به شما میده چی هست.! تو کدوم بخش تو برنامه شما خطا رخ میده و حافظه over flow میشه!؟ البته امکان اینکه پردازشگر بیش از حد درگیر پردازش برنامه شما باشه در اینصورت هم برنامه صد در صد هنگ خواهد کرد.
    در کیس های کامپیوتری جدید در مادربرد های جدید سرعت فن cpu براساس حرارت داخلی پردازشگر کم ویا زیاد میشوند بنابراین اگر پردازش های زیادی روی cpu باشه مطمنا حرارت پردازشگر هم زیاد خواهد شد واحتمال بلند شدن صدای فن هم خواهد بود. بهتره Trace کنید ویا با ابزارهایی که وجود دارد پردازش های سیستم عامل را تحت نظر قرار بدید تا ببنید کدام پردازش ها بار سنگینی دارند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: بالا بردن سرعت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    اگر طبق فرمایش خودتون سالهاست با جاوا کار میکنید که نباید از پرفورمنس پایین جاوا تعجب کنید و حتما در این سالها باید روش هایی که می توان پرفورمنس برنامه های جاوا را افزایش داد آشنا شده باشید!.

    به هر حال بهتر بود تست های کارایی و تست های واحد و دیگر تست ها را در زمان نوشتن برنامه انجام می دادید. نوشتن تست برای جاوا که خیلی راحت هست.
    سرعت برنامه به خیلی مسائل بستگی داره به طور قطع که نمیشه به یک موضوع اشاره کرد.
    ولی برای شروع ببنید exception که بعد از هنگ برنامه به شما میده چی هست.! تو کدوم بخش تو برنامه شما خطا رخ میده و حافظه over flow میشه!؟ البته امکان اینکه پردازشگر بیش از حد درگیر پردازش برنامه شما باشه در اینصورت هم برنامه صد در صد هنگ خواهد کرد.
    در کیس های کامپیوتری جدید در مادربرد های جدید سرعت فن cpu براساس حرارت داخلی پردازشگر کم ویا زیاد میشوند بنابراین اگر پردازش های زیادی روی cpu باشه مطمنا حرارت پردازشگر هم زیاد خواهد شد واحتمال بلند شدن صدای فن هم خواهد بود. بهتره Trace کنید ویا با ابزارهایی که وجود دارد پردازش های سیستم عامل را تحت نظر قرار بدید تا ببنید کدام پردازش ها بار سنگینی دارند.
    ممنون از پاسختون .
    بله من برنامه هایی با بار پردازشی بالا رو مجاب میکردم تا تحت وب انجام بشه ، سرعت برنامه پایین نیاد ولی این یه مورد متاسفانه نتونستم مجابشون کنم.
    به هرحال درسته قصور از طرف من بوده که این مسائل رو نادیده گرفتم ،
    میشه منبعی رو معرفی کنین تا من ببینم چطوری پرفورمنس برنامه های جاوا رو میشه بالا برد؟

    متسفانه برنامه هیچ exception ای نداره چک کردم کامل ، فقط وقتی یه فریم بسته میشه و فریم بعدی باز میشه سرعتش میاد پایین بنظرتون علت چیه؟ (برای بستن فریم ها از
    this.setVisible(false);
    استفاده میکنم و بعد فرم جدید رو با
    new F_file(audioPlayer2, flag3 ,GetMAX).setVisible(true);
    باز میکنم بنظرتون تاثیر داره توی روال هنگ کردن و افت سرعت؟)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: بالا بردن سرعت برنامه

    دوستان عزیزم میشه کسی پاسخ منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ممنون میشم ازتون

  5. #5

    نقل قول: بالا بردن سرعت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط parnian~parnian مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون .
    بله من برنامه هایی با بار پردازشی بالا رو مجاب میکردم تا تحت وب انجام بشه ، سرعت برنامه پایین نیاد ولی این یه مورد متاسفانه نتونستم مجابشون کنم.
    به هرحال درسته قصور از طرف من بوده که این مسائل رو نادیده گرفتم ،
    میشه منبعی رو معرفی کنین تا من ببینم چطوری پرفورمنس برنامه های جاوا رو میشه بالا برد؟

    متسفانه برنامه هیچ exception ای نداره چک کردم کامل ، فقط وقتی یه فریم بسته میشه و فریم بعدی باز میشه سرعتش میاد پایین بنظرتون علت چیه؟ (برای بستن فریم ها از
    this.setVisible(false);
    استفاده میکنم و بعد فرم جدید رو با
    new F_file(audioPlayer2, flag3 ,GetMAX).setVisible(true);
    باز میکنم بنظرتون تاثیر داره توی روال هنگ کردن و افت سرعت؟)
    خواهش میکنم
    برای بهینه تر کردن برنامه هاتون می تونید از این مقاله استفاده کنید که در این سایت قرار داده ام
    http://bit.ly/2zwVlxq
    برای باقی سوالات تون هم پیغام دادم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه ساعت ویندوز و صدا زدن تابعی که مربوط به ساعت می شود داخل تگ div
    نوشته شده توسط Minamir در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 19:10 عصر
  2. جمع کردن ساعت ها و روزها (بدست آوردن سال و ماه و روز+ ساعت و دقیقه و ثانیه)
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 10:38 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 14:26 عصر
  4. سوال: انتخاب نوع فيلد ساعت در ديتابيس و عمليات بر روي ساعت در برنامه
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •