نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    سلام وقت بخیر .

    بنده نیاز دارم که از C#‎ و از سمت نرم افزار خودم از طریق میل سرور که یک VPS تهیه کردم و cPanel و ... ایمیل ارسال کنم

    از طریق SMTP و ابزار های MimeKit و MailKit ایمیل رو ارسال می کنم و هیچ مشکلی نداره .

    اما مشکل اینه که ایمیلی که ارسال می کنم باید یه نسخه ازش در Sent بمانه ، اما اینطور نیست .


    برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میشه ؟


    var message = new MimeMessage();
    message.From.Add(new MailboxAddress("Mohsen", "mohsen@domain.com"));
    message.To.Add(new MailboxAddress("deweloper77@gmail.clom"));
    message.Subject = "Test SubJect";
    var builder = new BodyBuilder();
    builder.HtmlBody = "BODy TEXT";
    message.Body = builder.ToMessageBody();
    using (var client = new SmtpClient())
    {
    client.Connect("mail.domain.com", 587, false);
    client.Authenticate("mohsen@domain.com", "PassWord");
    client.Send(message);
    client.Disconnect(true);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    من خودم از این روش استفاده میکنم خیلی خوب ارسال میکنه و تو Sent هم میمونه



    try
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient(txtSmtpServer.Text);
    mail.From = new MailAddress("test@gmail.com", "تست");
    mail.To.Add(txtTo.Text);
    mail.Subject = txtSubject.Text;
    mail.IsBodyHtml = true;
    mail.Body = htmlEditor1.Html;
    try
    {
    if (this.File != "")
    {
    Attachment at = new Attachment(this.File);
    mail.Attachments.Add(at);
    }
    }
    catch(Exception ex)
    {
    ;
    }
    SmtpServer.Port = int.Parse(txtPortServer.Text);
    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtUserServer.Text, txtPasswordServer.Text);
    SmtpServer.EnableSsl = true;
    SmtpServer.Send(mail);

    MessageBox.Show("ایمیل با موفقیت ارسال شد.");
    }
    catch (Exception ex)
    {

    MessageBox.Show("خطایی در ارسال به وجود آمد: "+ex.Message);
    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    من خودم از این روش استفاده میکنم خیلی خوب ارسال میکنه و تو Sent هم میمونه



    try
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient(txtSmtpServer.Text);
    mail.From = new MailAddress("test@gmail.com", "تست");
    mail.To.Add(txtTo.Text);
    mail.Subject = txtSubject.Text;
    mail.IsBodyHtml = true;
    mail.Body = htmlEditor1.Html;
    try
    {
    if (this.File != "")
    {
    Attachment at = new Attachment(this.File);
    mail.Attachments.Add(at);
    }
    }
    catch(Exception ex)
    {
    ;
    }
    SmtpServer.Port = int.Parse(txtPortServer.Text);
    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtUserServer.Text, txtPasswordServer.Text);
    SmtpServer.EnableSsl = true;
    SmtpServer.Send(mail);

    MessageBox.Show("ایمیل با موفقیت ارسال شد.");
    }
    catch (Exception ex)
    {

    MessageBox.Show("خطایی در ارسال به وجود آمد: "+ex.Message);
    }

    به غیر از Gmail جایی دیگه امتحان کردید ؟ gmail خودش این کار انجام میده و اما بقیه سرویس ها اینطوری نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    متسفانه رو چند تا دامنه خودمون تست کردیم مثل گوگل خوب نبود. برا همین مجبورا رو گوگل داریم استفاده میکنیم. خیلی هم عالی جواب میده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    کد شما این اررور رو برای من میده :


    System.Net.Mail.SmtpException: 'Failure sending mail.'
    IOException: The handshake failed due to an unexpected packet format.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    پورت رو چند تنظیم میکنید؟من رو 587 تنظیم کردم
    از گوگل اجازه دسترسی برنامه هارو میدید؟ این مورد رو چک کنید حتما

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    پورت رو چند تنظیم میکنید؟من رو 587 تنظیم کردم
    از گوگل اجازه دسترسی برنامه هارو میدید؟ این مورد رو چک کنید حتما
    هم از 587 و هم 465 . ،
    از جیمیل استفاده نمی کنم . از سرور خودم استفاده می کنم و این پورت ها باز هستند .

    جالب اینه که با کامپوننت وقتی ارسال می کنم ( MimeKit و MailKit ) به راحتی ارسال می کنه ، ولی وقتی خودم کد می زنم این اررور ها رو میده

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    از دوستان کسی اگه اینو بتونه انجام بده ، هزینه اش هم تقدیم میشه

    https://stackoverflow.com/questions/...el-and-dovecot

    اینچا هم تاپیک زدم ولی هیچ !

  9. #9

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    بعد از ارسال موفق ایمیل، از طریق ImapClient پیام را به فولدر مورد نظر اضافه کنید.
                using (ImapClient imapClient = new ImapClient())
    {
    imapClient.Connect("imap.server.addreess", 993, true);
    imapClient.Authenticate("username", "password");
    IMailFolder sentFolder = imapClient.GetFolder(MailKit.SpecialFolder.Sent);
    sentFolder.Append(message);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 14 دی 1397 در 01:36 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال ایمیل به وسیله SMTP و ذخیره ان در قسمت Sent

    ممنونم ، لطف بسیاری کردید ،

    مشکلم حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله NasimBamdad : پنج شنبه 13 دی 1397 در 16:07 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال ایمیل (تنظیمات )smtp
    نوشته شده توسط mohsen200162 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1397, 13:02 عصر
  2. سوال: ارسال ایمیل با pear بوسیله smtp
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 15:06 عصر
  3. چطور از SMTP خودم ایمیل کنم !!!!!!!!
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 23:41 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 14:08 عصر
  5. جمع بندی مطالب مطرح شده در باب SMTP
    نوشته شده توسط net_ved در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •