نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

  1. #1

    این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

    با سلام
    من این کد پایگاه نوشتم ولی کار نمیکنه
    میخوام هر وقت روی یکی از لیست ها کلیک کردم پاک کنه ولی نمیشه
    db.execSQL("delete from bank where id = id");


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟


  3. #3

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

    سلام
    کدهای پروژه رو کامل بزار ...
    اینجا الان میگه از جدول bank جایی ک id برابر id هست رو حذف کن...
    کدت رو به این صورت احتمالا باید اصلاح :
    db.execSQL("delete from bank where id='"+id+"'"); 

  4. #4

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟



    این کد جدیده همه لکورد رو حذف میکنه من نمیخوام همه حذف بشه رو اونی که کلیک کردم

  5. #5

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

    https://developer.android.com/refere...mClickListener






    onItemClick
    public abstract void onItemClick (AdapterView<?> parent,
    View view,
    int position,
    long id)
    Callback method to be invoked when an item in this AdapterView has been clicked.


    Implementers can call getItemAtPosition(position) if they need to access the data associated with the selected item.



    کد زیر رو اضافه کن :

                String val = (String)parent.getItemAtPosition(position); 


    حالا کوئری رو بر اساس این val بنویس...
    ---------------------
    البته من نمیدونم الان چی رو میخوای پاک کنی ساختار جدولت چیه اون bank_name از کجا اومد اون id چی بود پس...
    آخرین ویرایش به وسیله hisalam : دوشنبه 07 آبان 1397 در 22:03 عصر

  6. #6

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

    ساختار جدولت اینجا مهمه اونو باید بزاری...
    position شماره سطر لیست رو میده و با دستور بالا درواقع مقدار اون view کلیک شده رو در val ذخیره میکنی...سورس رو کاملتر بزاری بهتر میشه کمک کررد...بعد میره میگرده سطری با اون مقدار رو حذف میکنه...

    بسته به برنامه ات با فرض اینکه هر سطری از لیست ویو شامل یه textview باشه که نام بانک رو تو اون نمایش بدی در این صورت میتونی به روش زیر هم عمل کنی :

    TextView tv = (TextView)view.findViewById(R.id.tv);
    String val = tv.getText().toString();


    در کل باید سورس رو بزاری ...

  7. #7

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

    این یه listview هستش
    یه سری مقدار رو روی میگیره در اکتیویتی دیگه
    هیچی روی لیست نشون میده
    حالا میخوای روی هر کدوم کلیک کرد همونو حذف کنه
    نه همه رو id هم توی پایگاه داده هستش

  8. #8

    نقل قول: این کد درسته برای حذف یک رکورد ؟؟؟

    http://s8.picofile.com/file/83418796...vity.java.html

    ممنون میشم
    به کدم یه نگاه بندازین ببینید کدی که به لایه روی listview درست هستش یا خیر
    چون هر چی ذخیره کردم رو پاک میکنه نه فقط یه لایه رو

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا شکلک ها کم هستند؟؟؟
    نوشته شده توسط Open-Source در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 09:49 صبح
  2. از چه روشی برای پاس دادن کد کاربری بین صفحات استفاده کنم؟؟؟
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 10:12 صبح
  3. سوال: چجوري از قفل سخت افزاري استفاده كنم ؟؟؟
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 22:14 عصر
  4. سوال: طریقه استفاده از Directx در C#‎.net را میخواستم توضیح دهید؟؟؟
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 23:59 عصر
  5. فرمت مموری کارت - مستقل از درون خود برنامه؟؟؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •