نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: ورودی عدد اعشاری

  1. #1

    ورودی عدد اعشاری

    سلام

    من یه برنامه نوشتم که ورودی فقط عدد زوج صحیح میگیره
    و هر مدل ورودی دیگه ای بگیره باید پیام ارور چاپ کنه

    مشکلم اینه که اگه کاربر عدد اعشاری وارد کنه کدش چجوری میشه که در نهایت برسه به پیام ارور
    مثلا عدد فرد که وارد میشه ارور میده عدد نامعتبره
    واسه بقیه اعداد مثلا اعشاری ها کد چجوری میشه ؟

    متغیرم int تعریف شده

    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    سلام ، عدد اعشاری زوج و فرد نداره! خود شما هم میگین متغییر از نوع int هست.

  3. #3

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    نه منظورم اینه که برنامه برای عدد زوج صحیح نوشته شده

    اما اگه کاربر هر عددی غیر از عدد زوج صحیح وارد کرد خروجیش چطوری میشه

    یعنی کدش چی میشه وقتی هر عددی غیر از عدد زوج صحیح وارد شد پیام بده عدد نامعتبره


    نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه ؟

  4. #4

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    منظورم از هر عدد مثلا اعداد اعشاری ، فرد و .... هست
    هرچی غیر از زوج صحیح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    تو رویداد تکست چنج بررسی کنید وقتی کاربر علامت ممیز . رو وارد کرد اخطار بدید. همچنین بررسی کنید ورودی عدد هست یا نه. همینجا سرچ کنید کلی کد هست. یا برای راحتی از مسک تکست استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    معذرت اگه میشه کداشو بنویسید برام
    هر چی گشتم چیزی نبود
    ممنون میشم کمک کنید

  7. #7

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    و اینکه کد ConsoleApplication هست

  8. #8

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    یا بگید چی سرچ کنم کد ConsoleApplication هست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    این کد هارو چک کنید

    Console.Write("Enter the number of times to print "Yay!": ");
    try
    {
    var entry = Console.ReadLine();
    var amountsOfYay = int.Parse(entry);

    if (amountsOfYay < 0)
    {
    Console.Write("You must enter a positive number.");
    }

    var counter = 0;

    while (amountsOfYay > counter)
    {
    Console.Write("Yay! \n");
    counter += 1;
    }
    }
    catch (FormatException)
    {
    Console.Write("You must enter a whole number.");
    }
    }



  10. #10

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    ممنون
    ولی من تازه واردم
    میشه یکم توضیح بدین در مورد این کد
    خیلی ممنون

  11. #11

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    و اینکه متغیر من از نوع عدد صحیح هست
    میخوام وقتی کاربر عددی به غیر از عدد صحیح وارد میکنه پیام بده عدد نامعتبره

  12. #12

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    اگه بتونید یه کد بهم بدید که مثلا کاربر تا ممیز بزنه و بخواد عدد اعشاری وارد کنه پیام بده عدد نامعتبره ممنون میشم
    هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
    ممنون

  13. #13

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    کل کدها تو بزار ببینیم

  14. #14

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    using System;  
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    namespace variables
    {
    class demo
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("enter value of n");
    int n = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    for (int i = n; i >= 1; i--)
    {
    Console.WriteLine(" ");
    for (int j = 1; j <= i; j++)
    {
    Console.Write(" ");
    }
    for (int q = i; q <= n; q++)
    {
    Console.Write(" * ");
    }
    }
    Console.ReadLine();
    }
    }
    }




    ورودی این کد عدد صحیح بدیم برنامه طبق روال انجام میشه
    میخوام وقتی کاربر عدد اعشاری وارد میکنه یه پیام بده که عدد نامعتبره
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 08 آبان 1397 در 19:36 عصر

  15. #15

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    این رو نوشتم ببین خوبه؟

    using Systemu;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    namespace variables
    {
    class demo
    {
    static void Main(string[] args)
    {


    Console.WriteLine("enter value of n");
    string n = Console.ReadLine();
    if (! n.Contains ('.'))
    {

    for (int i = Convert.ToInt32(n); i >= 1; i--)
    {
    Console.WriteLine(" ");
    for (int j = 1; j <= i; j++)
    {
    Console.Write(" ");
    }
    for (int q = i; q <= Convert.ToInt32(n); q++)
    {
    Console.Write("*");
    }
    }
    }
    else
    {
    Console.WriteLine(" lotfan addade sahih vared konid!!!! ");
    Console.WriteLine("enter value of n");
    n = Console.ReadLine();
    if (!n.Contains('.'))
    {

    for (int i = Convert.ToInt32(n); i >= 1; i--)
    {
    Console.WriteLine(" ");
    for (int j = 1; j <= i; j++)
    {
    Console.Write(" ");
    }
    for (int q = i; q <= Convert.ToInt32(n); q++)
    {
    Console.Write(" * ");
    }
    }
    }

    }
    Console.ReadLine();
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله daniyaltjm : چهارشنبه 09 آبان 1397 در 11:50 صبح

  16. #16

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    ممنون اره درست کار میکنه مرسی
    فقط میشه توضیح بدین چیکار کردین
    چون کد اصلی برنامم انگار دوبار نوشته شده
    آخرین ویرایش به وسیله Aliammm : سه شنبه 08 آبان 1397 در 22:56 عصر

  17. #17

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    و اینکه واسه یه برنامه دیگه بخوام استفاده کنم از این کد باید چیکار کنم

    خیلی مممنون لطف کردید

  18. #18

    نقل قول: ورودی عدد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط Aliammm مشاهده تاپیک
    ممنون اره درست کار میکنه مرسی
    فقط میشه توضیح بدین چیکار کردین
    چون کد اصلی برنامم انگار دوبار نوشته شده
    خوب توی خط 15 یه متغییر از نوع رشته تعریف شده به نام n
    توی خط 16 هم یه شرط هست که با استفاده از متد Contains توی متغییر n دنبال کاراکتر "." میگرده ، البته شاید توی یک کامپیوتر دیگه کاراکتر اعشار چیز دیگه باشه مثلا کاربر این کاراکتر "/" رو گذاشته باشه که برنامه کار نمیکنه و می تونی ازدستور مقایسه ایی Or || استفاده کنی و اونم بررسی کنی
    توی خط 32 یه else هست که اگه "." پیدا نشد این دستورات رو انجام بده (دستورات هم که دقیقا یکی هستن و می تونی یک تابع درست کنی و دستورات رو یک بار بنویسی و جند جا استفاده کنی)
    توی دستورات از تبدیل متغییر رشته به عدد هم استفاده شده که توی حلقه بشه باهاش کار کرد : (Convert.ToInt32(n

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •