نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کامپایلر clion

  1. #1

    کامپایلر clion

    سلام من clionرو نصب کردم اما کامپایل نمی کنه و این ارور هارو داده
    CMake Error: CMake was unable to find a build program corresponding to "Unix Makefiles". CMAKE_MAKE_PROGRAM is not set. You probably need to select a different build tool.
    CMake Error: CMAKE_C_COMPILER not set, after EnableLanguage
    CMake Error: CMAKE_CXX_COMPILER not set, after EnableLanguage
    ممنون میشم راهنمایی کنید باید فردا تکلیفی که استاد داده رو بدم

  2. #2
    کاربر جدید آواتار borderliner
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    Kingston, Ontario, Canada
    پست
    9

    نقل قول: کامپایلر clion

    روی چه سیستم عاملی هستین؟
    اگه روی ویندوز هستین، حتمن باید Visual Studio 2017 و C++‎‎‎ Build Tools اش رو نصب کنید. اگه روی اوبونتو هستین، پکیج build-essential رو نصب کنید.
    دلیلش اینه که CLion کامپایلر نیست، محیط برنامه نویسیه. باید کامپایلر رو جدا نصب کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •