نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فراخوانی وب سرویس

  1. #1

    Question فراخوانی وب سرویس

    با سلام


    یک وب سرویس ساده نوشته ام سپس پابلیش کرده و فایلهای asmx و web.config و فولدر bin حاوی dll مربوطه را در وب سایتم در فولدری بنام webservice1 آپلود کرده ام.
    اکنون چگونه آنرا فراخوانی کنم؟


    با تشکر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار alirezaavini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    تهران
    سن
    27
    پست
    20

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس

    اگر وب سرویس شما از نوع Rest است.

    شما می توانید از دو روش برای تست وب سرویس خود بهره ببرید:

    روش اول استفاده از نرم افزارهای مختلف مانند Advanced Rest Client
    روش دوم برقراری ارتباط از طریق نرم افزاری که خودتون کدنویسی کردید:

    من اول روش دومو میگم:
    (Console Application)

    ابتدا در ویژوال استودیو وارد بخش nuget شوید: tools --> NuGet Package Manager --> Package Manager Console
    و متن زیرو وارد کنید:
    Install-Package Microsoft.Net.Http -Version 2.2.29

    بعد از انجام مرحله بالا using System.Net.Http; رو به برنامه اضافه کنید.

    یک متد از نوع void یا هر نوع دیگری که خودتون نیاز دارید ایجاد کنید مانند کد زیر:


    public async void Post()
    {

    var values = new Dictionary<string, string>
    {
    { "Name", "world" },
    { "Id"," 2" }

    };


    var content = new FormUrlEncodedContent(values);

    var response = await client.PostAsync("http://your Adrres Web Service/api/Home", content);


    var responseString = await response.Content.ReadAsStringAsync();
    string a = responseString.ToString();
    Console.WriteLine(a);
    }


    در متد Main میتونید متدتون رو صدا بزنید.

    حتما لینک زیر رو یه نگاهی بندازید:

    لینک



    آخرین ویرایش به وسیله alirezaavini : یک شنبه 13 آبان 1397 در 10:10 صبح

تاپیک های مشابه

  1. استخدام برنامه نویس سیستم/شبکه،برنامه نویس وب، متخصص شبکه
    نوشته شده توسط amnpardazesh در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 13:31 عصر
  3. گفتگو: راست نویس,چپ نویس و وسط نویس در textarea
    نوشته شده توسط djscsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:43 عصر
  4. بانک اطلاعاتی سرویس گیر/سرویس گر
    نوشته شده توسط bita_khanuom در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1384, 11:16 صبح
  5. چطور میشه از کامپوننتهای ویژوال در سرویس نوشتن سرویس استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 14:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •