نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر در مقدار یک عضو آرایه

  1. #1

    تغییر در مقدار یک عضو آرایه

    با سلام
    من یک آرایه دارم که با حلقه فورایچ میخوام عملیاتی رو بر روی مقادیر اون انجام بدم
    آرایه به صورت زیر هست:


    <?php $arr = array( array($_SESSION['L_S_aaa'], $AAA), array($_SESSION['L_S_bbb'], $BBB), array($_SESSION['L_S_ccc'], $CCC) );
    foreach($arr as $value) { if(is_null($value[0])) { $value[0] = $value[1]; } }?>



    همونطور که میبینین میخوام مقدار متغییری که به صورت عضو دوم آرایه هست را در عضو اولی که متغیر سشن هست خیره کنم که بتونم بعد از اجرای دوباره کد از اون مقدار ذخیره شده در متغیر سشن استفاده کنم
    در ابتدا مقدار متغیر سشن برابر نال هست و برای همنی از تابع is_null برای چک کردن نال بودن استفاده کردم و بعد از تشخیص نال بودن مقدار متغیر ،مقدار عضو دوم آرایه را برابر اون قرار دادم
    حالا وقتی که حلقه تموم میشه باز هم مقدار متغیر سشن نال هست
    علت این قضیه چیه؟
    ممنون میشم کسی اگه میدونه منو راهنمایی کنه

  2. #2

    نقل قول: تغییر در مقدار یک عضو آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط shapooor مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یک آرایه دارم که با حلقه فورایچ میخوام عملیاتی رو بر روی مقادیر اون انجام بدم
    آرایه به صورت زیر هست:


    <?php $arr = array( array($_SESSION['L_S_aaa'], $AAA), array($_SESSION['L_S_bbb'], $BBB), array($_SESSION['L_S_ccc'], $CCC) );
    foreach($arr as $value) { if(is_null($value[0])) { $value[0] = $value[1]; } }?>



    همونطور که میبینین میخوام مقدار متغییری که به صورت عضو دوم آرایه هست را در عضو اولی که متغیر سشن هست خیره کنم که بتونم بعد از اجرای دوباره کد از اون مقدار ذخیره شده در متغیر سشن استفاده کنم
    در ابتدا مقدار متغیر سشن برابر نال هست و برای همنی از تابع is_null برای چک کردن نال بودن استفاده کردم و بعد از تشخیص نال بودن مقدار متغیر ،مقدار عضو دوم آرایه را برابر اون قرار دادم
    حالا وقتی که حلقه تموم میشه باز هم مقدار متغیر سشن نال هست
    علت این قضیه چیه؟
    ممنون میشم کسی اگه میدونه منو راهنمایی کنه
    دوست عزیز!
    آرایه دوبعدی دارید اگر اون چیزی که می خواهید را درست متوجه شده باشم باید به روش زیر کدتون را اصلاح کنید.!

    <?php
    $arr = array(
    array($_SESSION['L_S_aaa'], $AAA),
    array($_SESSION['L_S_bbb'], $BBB),
    array($_SESSION['L_S_ccc'], $CCC)
    );
    foreach($arr as $value)
    {
    if(is_null($value[0][0])){
    $value[0][0] = $arr[1][0];
    }
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : جمعه 11 آبان 1397 در 13:30 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 09:43 صبح
  2. سوال: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1390, 19:16 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 04:23 صبح
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •