نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: راهنمایی در کد - اعداد اول - مجموع ارقام

  1. #1

    راهنمایی در کد - اعداد اول - مجموع ارقام

    سلام دوستان
    این برنامه اعداد بین 10 تا 100 که هم عدد مضرب 3 و هم اول نباشه رو چاپ میکنه
    مشکلم اینه که میخوام مجموع ارقام هم چاپ بشه ولی هر کاری کردم جواب نداد و برنامه خراب میشه اگه میشه کمک کنید لطفا ممنون

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleApplication48
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int n;

    for (n = 10; n <= 100; n++)
    {
    if(n%3!=0 && n%2==0)


    Console.WriteLine(n);



    }

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }


    کدی که واسه مجموع ارقام استفاده میکنم اینه



    r = n % 10;
    n = n / 10;
    s = s + r;



    و اینکه تو قسمت main متغیر r ,s=0 رو هم تعریف کردم

    ........

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 11 آبان 1397 در 05:32 صبح

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    چه مشکلی دقیقا؟


    در ضمن عدد اول بودن با عدد زوج بودن فرق دارد. این کدی که نوشتید اعداد زوجی که مضرب 3 نیستند را در خروجی نمایش میده.

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چه مشکلی دقیقا؟


    در ضمن عدد اول بودن با عدد زوج بودن فرق دارد. این کدی که نوشتید اعداد زوجی که مضرب 3 نیستند را در خروجی نمایش میده.
    سلام

    اول اینکه اون کد مجموع ارقام رو که میزارم برنامه بهم میریزه
    و اگه میشه در مورد عدد اول هم راهنمایی کنید چیکار کنم
    این کد رو تست کنید ، واسه 10 تا 100 درست جواب میده اعدادی که اول نیستند و مضرب 3 نیستند رو نمایش نمیده فقط
    آخرین ویرایش به وسیله mnbv88 : جمعه 11 آبان 1397 در 12:13 عصر

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    اینم کد کامل مشکلش چیه؟
    میخوام مجموع اعداد بین 10 تا 100 که هم عدد مضرب 3 و هم اول نباشه رو چاپ میکنه


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleApplication48
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int n,r;
    int s = 0;
    for (n = 10; n <= 100; n++)
    {
    if (n % 3 != 0 && n % 2 == 0)
    {

    r = n % 10;
    n = n / 10;
    s = s + r;
    Console.WriteLine(s);

    }

    }

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    کد جمع کردن ارقام رو باید داخل یه حلقه دیگه مثلا while بذاری که شرط ادامه ش اینه که digits بزرگتر از صفر باشه، به اینصورت:

    digits = n;
    while(digits>0)
    {
    r = digits % 10;
    digits = digits / 10;
    s = s + r;
    }


  6. #6

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    کد جمع کردن ارقام رو باید داخل یه حلقه دیگه مثلا while بذاری که شرط ادامه ش اینه که digits بزرگتر از صفر باشه، به اینصورت:

    digits = n;
    while(digits>0)
    {
    r = digits % 10;
    digits = digits / 10;
    s = s + r;
    }

    این کد رو بعد از if بزارم ؟
    بعدشم دستور چاپ رو بنویسم

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    اینجوری باید باشه درسته ؟
    میشه شما هم تست کنید ببینید

    مجموع اعداد بین 10 تا 100 که هم عدد مضرب 3 و هم اول نباشه رو چاپ میکنه یا نه
    من تست کردم خروجی درست نیست
    لطفا راهنمایی کنید


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleApplication48
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int n,r;
    int s = 0;
    int digits;
    for (n = 10; n <= 100; n++)
    {
    if (n % 3 != 0 && n % 2 == 0)
    {

    digits = n;
    while (digits > 0)
    {
    r = digits % 10;
    digits = digits / 10;
    s = s + r;
    }
    Console.WriteLine(s);
    }

    }

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    شما مجموع ارقام هر عدد بین 10 تا 100 رو به تنهایی میخوای؟ یا مجموع ارقام تمام اعداد از 10 تا 100 که اول نباشه و.... ؟
    مثلا مجموع ارقام عدد 14 (که میشه 5) رو به تنهایی میخوای؟ یا میخوای حاصل جمع ارقام 14 رو با مثلا مجموع ارقام 15 جمع کنی و الی آخر...؟

    اگر حالت اول رو مد نظرته باید قبل از شرط if مقدار s رو برابر صفر قرار بدی

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    شما مجموع ارقام هر عدد بین 10 تا 100 رو به تنهایی میخوای؟ یا مجموع ارقام تمام اعداد از 10 تا 100 که اول نباشه و.... ؟
    مثلا مجموع ارقام عدد 14 (که میشه 5) رو به تنهایی میخوای؟ یا میخوای حاصل جمع ارقام 14 رو با مثلا مجموع ارقام 15 جمع کنی و الی آخر...؟

    اگر حالت اول رو مد نظرته باید قبل از شرط if مقدار s رو برابر صفر قرار بدی
    ممنون حل شد

    فقط در مورد


    if (n % 3 != 0 && n % 2 == 0)

    این شرطم واسه اعدادی که مضرب 3 و اول نباشن درسته
    اگه نه درستش چجوری میشه ممنون میشم کمک کنید مرسی


    آخرین ویرایش به وسیله mnbv88 : جمعه 11 آبان 1397 در 15:15 عصر

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    آره باید برای هر عدد بین 10 تا 100 مقدار s هر مرتبه برابر صفر بشه

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    آره باید برای هر عدد بین 10 تا 100 مقدار s هر مرتبه برابر صفر بشه
    فقط در مورد

    if (n % 3 != 0 && n % 2 == 0)

    این شرطم واسه اعدادی که مضرب 3 و اول نباشن درسته ?

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    تعریف عدد اول چیه؟ عددی که فقط به خودش و به یک بخش پذیر باشه و هیچ مضرب دیگه ای نداشته باشه (پس باید با یه حلقه for چک کنی که عددت چندتا مضرب غیر از خودش و یک داره)
    عدد صفر و 1 اول نیستن
    اعداد 2 و 3 اول هستن

    از روی این سه تا جمله میتونی چندتا شرط ساده if و else بنویسی، کد چک کردن اول بودن عدد رو در قالب یه تابع بنویس که کدت تمیز تر باشه، بعد تابعت رو توی شرط if همراه با n % 3 != 0 فراخوانی کن

  13. #13

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    تعریف عدد اول چیه؟ عددی که فقط به خودش و به یک بخش پذیر باشه و هیچ مضرب دیگه ای نداشته باشه (پس باید با یه حلقه for چک کنی که عددت چندتا مضرب غیر از خودش و یک داره)
    عدد صفر و 1 اول نیستن
    اعداد 2 و 3 اول هستن

    از روی این سه تا جمله میتونی چندتا شرط ساده if و else بنویسی، کد چک کردن اول بودن عدد رو در قالب یه تابع بنویس که کدت تمیز تر باشه، بعد تابعت رو توی شرط if همراه با n % 3 != 0 فراخوانی کن
    این واسه عدد اول بودن هست
    که مثلا دو تا for بنویسم که از اولین عدد اول شروع بشه و...
    ولی من میخوام اونایی که اول نیستن چاپ بشن بدون استفاده از تابع

    راهی هست ؟ممنون

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    دوست عزیز دو تا حلقه نمیخواد، یه حلقه داره توی main پیمایش میشه تو فقط باید در هر تکرار حلقه عدد n رو به تابعت پاس بدی و تابع بهت مقدار bool برمیگردونه، بعدشم شما فقط نیازه که با عملگر ! نتیجه تابع رو معکوس کنی دیگه

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    این کد من واسه اعداد اول بین 10 تا 100 هست
    واسه اینکه اعداد غیر اول چاپ بشن باید چیکار کنم
    در واقع اعدادی که اول نباشه و مضرب سه هم نباشه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleApplication50
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int a, b;
    bool c = false;
    for(a=10;a<100;a++)
    {
    for(b=2;b<a;b++)
    {
    if (a%b==0)
    {
    c=true;
    break;
    }
    else
    c=false;
    }

    if(c==false)
    Console.WriteLine(a);
    }

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    اگه کسی از دوستان میتونه با استفاده از این دو تا برنامه که گذاشتم
    برنامه اعداد بین 10 تا 100 که هم عدد مضرب 3 و هم اول نباشه رو برام بنویسه لطفا

    ممنون

  17. #17

    نقل قول: راهنمایی در این کد

    طبق تعاریفی که تو پست قبلی گفتم، تابع چک کردن اول بودن عدد به این شکل درمیاد:

    public static bool IsPrime (int n)
    {
    if (n < 2)
    return false;
    else if (n < 4)
    return true;
    else if (n % 2 == 0)
    return false;
    else
    {
    float sqrtn = Math.Sqrt(n);
    for (int i = 3; i <= sqrtn; i += 2)
    if (n % i == 0) return false;
    }

    return true;
    }
    نحوه استفاده در کد:
    if (n % 3 != 0 && !IsPrime(n))

    تحلیلش با خودت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای شروع کار با wpf
    نوشته شده توسط EleRam در بخش WPF
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 14:39 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 11:05 صبح
  3. مجموع فیلدهایی از نوع Time
    نوشته شده توسط رضا علوی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 07:25 صبح
  4. بدست آوردن مجموع سطرهایی که خود مجموع هستند
    نوشته شده توسط akram در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 19:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •