نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال مقدار id به پارشال ویو

  1. #1

    انتقال مقدار id به پارشال ویو

    سلام

    دوستان چطور میتونم یک id را به پارشال ویو یا ویوکامپوننت ارسال کنم ؟


    من برای انتقال به صفحه محصولات و نمایش تمام یک محصول از تگ زیر استفاده می کنم :


    <a asp-area="" asp-controller="home" asp-action="Product" asp-route-id="Id">
    </a>


    در واقع بر اساس id که مثلا لپتاپ هست کلیه لپتاپ ها رو به من نشون میده . الان میخام در صفحه prodcut چند پارشال ویو یا ویوکامپوننت داشته باشم که بر اساس اون id سرچ کنه و یه سری مقادیر رو نمایش بده.

    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: انتقال مقدار id به پارشال ویو

    کد HTML:
    @await Html.PartialAsync("_PartialName",new{id=Id})

  3. #3

    نقل قول: انتقال مقدار id به پارشال ویو

    بهتره سوالات مربوط به ASP.NET Core رو در تالار مربوط به خودش مطرح کنید.

    اول اینکه در این مورد خاص استفاده از PartialView به کار شما نمیاد. پارشیال ویو باید داده هاشو از مدل ویوی جای بگیره. ولی ظاهرا شما فقط id دارید و قراره بر اساس اون از دیتابیس جستجو انجام بشه.
    در این مورد مجبور هستید از ViewComponent استفاده کنید.

    برای پاس دادن مقادیر به یک ویو کامپوننت از این روش استفاده می کنیم.

    @await Component.InvokeAsync("ProductDetails", new { id = 1 })


    ضمن اینکه در ASP.NET Core 2.1 به بعد برای صدا زدن پارشیال ویو ها بهتر از تگ هلپر استفاده کنید.

    <partial name="_ProductInfo" model="productModel" />

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال اطلاعات گریدویو با انتخاب ستون checkbox به گریدویو بعدی
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 13:58 عصر
  2. سوال: ارتباط گرید ویو داخل مستر پیج و گرید ویو صفحه اصلی
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 00:30 صبح
  3. سوال: نمایش جمع چند ردیف در ستون آخر لیست ویو یا گرید ویو ؟
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 23:23 عصر
  4. انتخاب در لیست ویو و اضافه شدن در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •