نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش نام و نام خانوادگی (دوستون یک جدول) در ComboBox با Entity Framework

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    20

    Question نمایش نام و نام خانوادگی (دوستون یک جدول) در ComboBox با Entity Framework

    سلام دوستان میتونید در مورد نمایش نام و نام خانوادگی در کمبوباکس بهم کمک کنید؟ نمایش یک ستون راحته نمایش دو ستون .یعنی نام و نام خانوادگی رو تو کمبوباکس بیاره
    برنامه نویسی سی شارپ
    با EntityFramework

  2. #2

    نقل قول: نمایش نام و نام خانوادگی (دوستون یک جدول) در ComboBox با Entity Framework


    from p in db.Persons
    select new
    {
    ID = p.PersonID,
    FulllName = p.firstname + " " + p.lastname
    };

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    20

    نقل قول: نمایش نام و نام خانوادگی (دوستون یک جدول) در ComboBox با Entity Framework

    ممنون از لطف شما دوست عزیز





    var q = db.Tbl_SahebKala.Select(a=> a.Name+ " " +a.Family).ToList();
    cmb_SahebKalaIR.DataSource = q.ToList();
    cmb_SahebKalaIR.DisplayMember = "q";



    من به این صورت انجام دادم و جواب گرفتم .به نظر شما اشتباه است؟
    آخرین ویرایش به وسیله pooya_friend : دوشنبه 14 آبان 1397 در 12:02 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: نمایش نام و نام خانوادگی (دوستون یک جدول) در ComboBox با Entity Framework

    من به این صورت انجام دادم و جواب گرفتم .به نظر شما اشتباه است؟
    LINQ Query Syntax VS Method Syntax رو سرچ کنید.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: 4 عمل اصلی با Entity Framework 4.0
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1390, 19:13 عصر
  2. خطا در Entity Framework
    نوشته شده توسط Javad.Kashi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1390, 23:52 عصر
  3. entity framework
    نوشته شده توسط Future در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 20:57 عصر
  4. combobox دوستونی
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •