نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تفاوت بین دو query

  1. #1

    تفاوت بین دو query

    سلام

    این دو query هر دو یک کار رو انجام میدن . اما کدام یک بهینه تر و بهتر هست ؟با سپاس


    var qProduct = _context.Products.Except(_context.Products.Where(c =>c.Id==30))
    .OrderByDescending(p => p.Id)
    .ToList();






    var qProduct= _context.Products.OrderByDescending(p => p.Id)
    .ToList();

    qProduct.Remove(qProduct.Find(c => c.Id == 30));

  2. #2

    نقل قول: تفاوت بین دو query

    کد اول قطعا بهینه تر هست چون شما Query تون رو با استفاده از Where فیلتر کردید و فقط مقادیر لازمتون رو از دیتابیس دریافت میکنید که در این مثال فقط 1 رکورد از سمت دیتابیس به شما بازگشت داده میشه ، در حالی که در Query دوم تمامی مقادیر از دیتابیس دریافت میکنید و بعد تازه روش فیلترتون رو اعمال میکنید.
    برای چک کردن سرعت و بهینه بودن Query تون هم پیشنهاد میکنم از LinqPad یا EF Profiler و یا SQL Profiler استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: تفاوت بین دو query

    در ادامه گفته های آغای تاجیک، باید بگم کوئری اولتون رو پیچیده نوشتین درحالی که خیلی راحتتر قابل نوشتنه و اصلا نیازی به Except نیست، به اینصورت:
    var qProduct = _context.Products.Where(c  => c.Id != 30)
    .OrderByDescending(p => p.Id)
    .ToList();


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1390, 18:27 عصر
  2. مقاله: تفاوت در ارسال پارامتر و Query های معمولی - SQL Injection
    نوشته شده توسط Saeed.Masoumi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 22:19 عصر
  3. کمک فوری netbeansوsql server توسط 3کنترل Entity manger,Query,Query result
    نوشته شده توسط alih210 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 05:26 صبح
  4. استفاده از نتیجه یک query در query دیگر
    نوشته شده توسط bahareee در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اسفند 1386, 09:02 صبح
  5. تفاوت فیلترکردن Query با نوشتن Query مجدد
    نوشته شده توسط siavash270 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 15:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •