نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: محدود شدن ایتمهای کوبو باکس هنگام تایپ شدن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    محدود شدن ایتمهای کوبو باکس هنگام تایپ شدن

    با سلام خدمت دوستان
    در نمونه پیوست یک کمبو باکس برای سرچ شماره تلفن قرار گرفته.من میخام مثلا باتایپ عدد ۴ فقط شماره تلفنهای که با ۴ شروع میشن در لیست بیان و بقیه حذف بشن و همین طور با هر بار تایپ لیست محدود تر بشه .این امکان با کد نویسی یا ترفند دیگه ای در اکسس۲۰۰۳ وجود داره؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون از وقتی اختصاص میدهید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db1.rar‏ (13.7 کیلوبایت, 14 دیدار)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: محدود شدن ایتمهای کوبو باکس هنگام تایپ شدن

    سلام
    از اين كد كمك بگيريد:
    Private Sub Combo12_Change()
    SQL = "select * from table1 where tel like combo12.Text & '*' "
    Me.Combo12.RowSource = SQL
    Me.Combo12.Dropdown
    End Sub

    خاصيت auto expand كمبو رو ميتونيد غير فعال كنيد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقایسه آیتمهای دو لیست باکس و برگرداندن آیتمهای غیر همسان
    نوشته شده توسط dr_ghezavat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1394, 15:32 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1390, 02:38 صبح
  3. تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 21:40 عصر
  4. تایپ و بازی ! وبسایتی که باید تایپ کنید تا زنده بمونید ;-)
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 12:54 عصر
  5. الگوریتم STRASEN (استراسن) آقا من تو پیاده سازی این الگوریتم موندم راسش برنامشو میخام
    نوشته شده توسط mahbod.xman در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •