نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال رتروفیت به درگاه پرداخت

  1. #1

    اتصال رتروفیت به درگاه پرداخت

    سلام..
    من آپ دارم که از رتروفیت استفاده کردم.. حالا میخوام وقتی تو یه صفحه سمت سرور میره بعد درگاه پرداخت باز شه ( من از نکست پی درگاه گرفتم) ..

    چجوری میشه اینکار رو انجام؟

  2. #2

    نقل قول: اتصال رتروفیت به درگاه پرداخت

    من از نکست پی یه درگاه گرفتم . حالا میخوام به صفحه ای منو منتقل میکنه به صفحه پرداخت شاپرک برم ..
    webview این کار رو برام انجام نمیده..

    چجوری می تونم اینکار رو انجام بدم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: اتصال رتروفیت به درگاه پرداخت

    مستندات خود نکست پی و مطالعه کنید
    معمولا برای اینجور درگاه ها شما اول باید یک ریکوئست به سایت درگاه ارسال کنید همراه با اطلاعاتی و در جواب به شما کد تراکنش میدن سپس کاربر و از طریق مرورگر گوشی به آدرس موردنظر منتقل میکنید و بعد از پرداخت به صفحه call back ایی که خودتون تعیین کردید برمیگردید و با رفتن به اون صفحه از طریق deep link میتونید کاربر و به اپلیکیشن برگردونید.

  4. #4

    نقل قول: اتصال رتروفیت به درگاه پرداخت

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    مستندات خود نکست پی و مطالعه کنید
    معمولا برای اینجور درگاه ها شما اول باید یک ریکوئست به سایت درگاه ارسال کنید همراه با اطلاعاتی و در جواب به شما کد تراکنش میدن سپس کاربر و از طریق مرورگر گوشی به آدرس موردنظر منتقل میکنید و بعد از پرداخت به صفحه call back ایی که خودتون تعیین کردید برمیگردید و با رفتن به اون صفحه از طریق deep link میتونید کاربر و به اپلیکیشن برگردونید.
    ممنونم ..
    این مسیر رو رفتم حالا میخوام اون مرورگر گوشی که مثلا اگه مرورگر رو بست و پرداخت نکرد و اینکه پرداخت کرد و موفقعیت آمیز بود رو به اپلیکیشن اطلاع بده ...
    هرچی تلاش میکنم خطا میده


    @Override
    public void onRestart() {
    super.onRestart();
    Toast.makeText(this, "onRestart", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    Uri uri = getIntent().getData();
    Toast.makeText(this, " path=="+uri.getPath() , Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }

    و اینم manifest


    <activity android:name=".CompetitionsActivity" android:screenOrientation="portrait">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.VIEW" />
    <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
    <category android:name="android.intent.category.BROWSABLE" />
    <data android:scheme="http" android:host="vosoli.ir"/>
    <data android:scheme="https" android:host="nextpay.org"/>
    </intent-filter>
    </activity>




    و خطا ش اینه



    E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
    Process: com.example.m.myapplication, PID: 4974
    java.lang.RuntimeException: Unable to resume activity {com.example.m.myapplication/com.example.m.myapplication.CompetitionsActivity}: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'java.lang.String android.net.Uri.getPath()' on a null object reference
    at android.app.ActivityThread.performResumeActivity(A ctivityThread.java:2951)
    at android.app.ActivityThread.handleResumeActivity(Ac tivityThread.java:2982)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1322)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5221)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:899)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:694)
    Caused by: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'java.lang.String android.net.Uri.getPath()' on a null object reference
    at com.example.m.myapplication.CompetitionsActivity.o nRestart(CompetitionsActivity.java:468)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnRestart( Instrumentation.java:1230)
    at android.app.Activity.performRestart(Activity.java: 6000)
    at android.app.Activity.performResume(Activity.java:6 011)
    at android.app.ActivityThread.performResumeActivity(A ctivityThread.java:2940)
    at android.app.ActivityThread.handleResumeActivity(Ac tivityThread.java:2982)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1322)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5221)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:899)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:694)



    آخرین ویرایش به وسیله Accidentboy : جمعه 18 آبان 1397 در 20:45 عصر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اتصال به سایت دیگر
    نوشته شده توسط trade_mark در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 18:03 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1390, 18:48 عصر
  3. اتصال سایت به بانک داخل شبکه محلی
    نوشته شده توسط Blackk_lightt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 14:58 عصر
  4. آپدیت تصاویر در پوشه و حذف تصاویر قبلی
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 15:03 عصر
  5. طراحی یک سایت در مورد بورس و اقتصاد
    نوشته شده توسط keenonweb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 10:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •