نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    998

    از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    سلام و خسته نباشید بنده همیشه از این دستور برای ذخیره استفاده میکردم برای تصاویر ولی نه میدانم برای تصاویر و یا نه برای چی هستش این خطا میده.
    {"String or binary data would be truncated.\r\nThe statement has been terminated."}
    دیروز پیش مشتری ام کار کرد ولی بر حسب مانیتور برنامه ام ظاهرش عوض شد امدم خانه تست اصلاحی بگیرم یه دفعه دیدم به من داره خطا میده.
    دستورات ذخیره.

    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    try
    {
    PicLogo.Image.Save(ms, ImageFormat.Png);
    }
    catch
    {
    }
    byte[] PicLogos = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    MemoryStream MsSign = new MemoryStream();
    try
    {
    PicSign.Image.Save(MsSign, ImageFormat.Png);
    }
    catch
    {
    }
    byte[] PicSigns = MsSign.GetBuffer();
    MsSign.Close();
    tomp.Insert(Txt_Name_Shobeh.Text,Convert.ToInt32(C mbSex.SelectedValue.ToString()),
    TxtSemet.Text, Txt_Name_Aramga.Text,
    Txt_Admin.Text, Txt_Tel.Text, Txt_Fax.Text, Txt_Emial.Text,
    Txt_Web.Text, Txt_Address.Text, Txt_Sms_Address.Text,
    Txt_Zip_Code.Text, PicLogos, PicSigns);

    دستورات در لایه اصلی برای ذخیره

    connection.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = connection;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.CommandText = ProcedureName;
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Sh_Shobe, A_Sh_Shobe.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Sex, A_Sex.ToString().Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Semet, A_Semet.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Name_Aramga, A_Name_Aramga.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Name_Admin, A_Name_Admin.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_TelePhone, A_TelePhone.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Fax, A_Fax.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Emial, A_Emial.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Site, A_Site.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Address, A_Address.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Address_SMS, A_Address_SMS.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_ZipCode, A_ZipCode.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Logo, A_Logo);
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + P_Aramga.A_Sign, A_Sign);
    cmd.Parameters.AddWithValue(at + StatementType, Program.Insert);
    cmd.ExecuteNonQuery();

    و دستورات کوئری در پروسجر

    INSERT INTO Tbl_Aramga
    (A_ID, A_Sh_Shobe, A_Sex, A_Semet, A_Name_Aramga, A_Name_Admin, A_TelePhone, A_Fax, A_Emial, A_Site, A_Address, A_Address_SMS, A_ZipCode,
    A_Logo, A_Sign, A_Insert_Date, A_Insert_Time)
    VALUES (@id,@A_Sh_Shobe,@A_Sex,@A_Semet,@A_Name_Aramga,@A _Name_Admin,@A_TelePhone,@A_Fax,@A_Emial,@A_Site,@ A_Address,@A_Address_SMS,@A_ZipCode,@A_Logo,@A_Sig n,@date,@time)


    همه فیلد ها درست هستن و دست نخوردن ولی من ماندم چرا این طوری بهم ریختن و این خطا میده.
    {"String or binary data would be truncated.\r\nThe statement has been terminated."}
    دوستان با این مشکل برخورد کردید ممنون میشم به بنده راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    998

    نقل قول: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    از دوستان کسی نمیدونه علت این خطا چی هستش

  3. #3

    نقل قول: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    دیتایی که به یکی از ستونها ارسال میکنید بزرگتر از گنجایش تعریف شده برای اون ستون هست.

  4.  

  5. #4

    نقل قول: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    از دوستان کسی نمیدونه علت این خطا چی هستش
    علت این خطا معمولا برای این هست که اطلاعاتی که دارید ذخیره میکنید مقدارش از مقداری که براش تعریف کردین بیشتره
    مثلا ستون عکس محدودیت کاراکتر 100 تایی گذاشتین و عکسی که دارین ذخیره میکنین مقدارش بیشتر از 100 کاراکتره

  6. #5
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    998

    نقل قول: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    علت این خطا معمولا برای این هست که اطلاعاتی که دارید ذخیره میکنید مقدارش از مقداری که براش تعریف کردین بیشتره
    مثلا ستون عکس محدودیت کاراکتر 100 تایی گذاشتین و عکسی که دارین ذخیره میکنین مقدارش بیشتر از 100 کاراکتره


    مقدار شون varbinary(MAX) هستش تصاویر تا دیروز ثبت میکرد بدون مشکل ولی از امروز دیگه کار نمیکنه لطفا راهی سراغ داشتید بگید ممنون میشم عکس Trancperant هم میخوام بفرستم خطا میده قسمت دیگه بدون مشکل کار میکنن این قسمت خطا میده
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : سه شنبه 15 آبان 1397 در 02:04 صبح

  7. #6

    نقل قول: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    مقدار شون varbinary(MAX) هستش تصاویر تا دیروز ثبت میکرد بدون مشکل ولی از امروز دیگه کار نمیکنه لطفا راهی سراغ داشتید بگید ممنون میشم عکس Trancperant هم میخوام بفرستم خطا میده قسمت دیگه بدون مشکل کار میکنن این قسمت خطا میده
    نوع عکس رو بایت یا image قرار بدین

  8. #7
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    998

    نقل قول: از کار افتادن دستور ذخیره که همیشه کار میکرد و دستکاری نشده اطلاعاتش یک باره از کار افتاده

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    نوع عکس رو بایت یا image قرار بدین
    از دوستان ممنون مشکل برطرف کردم کدپستی بود ذخیره میکردم و از تصاویر نبود.
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : چهارشنبه 16 آبان 1397 در 14:14 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 13:09 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 22:38 عصر
  3. به جای دستور system.convert در d2010 از چه دستوری استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط tabarestan در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1389, 11:38 صبح
  4. سوال: استفاده از دستور شرطی if در دستور select
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 15:48 عصر
  5. ستفاده از دستور Insert Into با استفاده از adodc
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •