نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کنترل چک باکس در dataGridView

  1. #1

    Question کنترل چک باکس در dataGridView

    سلام . وقتتون به خیر .
    من یه گرید ویو دارم که هر ستونش چک باکس داره . حالا یه دکمه ای هم دارم که کل این ستون هارو انتخاب میکنه (چک باکسشون فعال میشه) . حالا من میخام که وقتی دکمه انتخاب همه تیک خورده باشه و کاربر بعدش بیاد مثلا چند تا ستون رو تیکشو برداره . همچنان تیک انتخاب همه فعال باشه ولی اگه تیک همه ی ستون هارو دستی برداشت ، تیک انتخاب همه هم اتوماتیک برداشته بشه . دقیقا مثل سلکت آل تو ویندوز .
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: کنترل چک باکس در dataGridView

    سلام
    یه راه ساده اینه که با هر تغییر حالت چک باکس های داخل Gridview وضعیت بقیه چک باکس ها رو چک کنید. توی Event مربوط به تغییر حالت چک باکس که میتونه CellContentClick باشه:
    int checkedCount = 0;

    foreach(DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows){

    if(Convert.ToBoolean(row.Cells["CheckBoxColumnNameOrIndex"].EditedFormattedValue) == true){

    checkedCount++;

    }
    }


    if(checkedCount == 0){

    cbSelectAll.checked = false;

    }


    if(checkedCount == dataGridView1.Rows.Count){

    cbSelectAll.checked = true;

    }

  3. #3

    نقل قول: کنترل چک باکس در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط shaho.khedri مشاهده تاپیک
    سلام
    یه راه ساده اینه که با هر تغییر حالت چک باکس های داخل Gridview وضعیت بقیه چک باکس ها رو چک کنید. توی Event مربوط به تغییر حالت چک باکس که میتونه CellContentClick باشه:
    int checkedCount = 0;

    foreach(DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows){

    if(Convert.ToBoolean(row.Cells["CheckBoxColumnNameOrIndex"].EditedFormattedValue) == true){

    checkedCount++;

    }
    }


    if(checkedCount == 0){

    cbSelectAll.checked = false;

    }


    if(checkedCount == dataGridView1.Rows.Count){

    cbSelectAll.checked = true;

    }
    خیلی ممنونم . جواب داد . مرسی

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: صفحه بندی DataGridView
    نوشته شده توسط reza-abi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 10:55 صبح
  2. سوال: نشانگر datagridview
    نوشته شده توسط mreza_adeli58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 12:22 عصر
  3. گرفتن عدد اعشاری در datagridview
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 10:12 صبح
  4. كمك براي پرينت datagridview
    نوشته شده توسط hallaji در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1387, 21:09 عصر
  5. سوال: این Datagridview دیگه چه جورشه ؟
    نوشته شده توسط tatu3882 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 01:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •