نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دور زدن تحریم فایربیس

  1. #1

    دور زدن تحریم فایربیس

    سلام دوستان
    کسی راهی یاد داره تا بشه با اون تحریم فایر بیس رو دور زد و بدون وی پی ان یه اپی که از امکانات فایربیس استفاده میکنه رو پشت سر گذاشت؟

  2. #2

    نقل قول: دور زدن تحریم فایربیس

    من استفاده ازش برام مشکلی نیست
    چون پروکسی یا وی پی ان میزنم
    مشکل من قسمت بعدش هست
    اگر من پایگاه رو ساختم وصل هم کردم به نرم افزار و خروجی هم گرفتم
    بدون پروکسی میشه استفاده کرد یا نه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: دور زدن تحریم فایربیس

    دسترسی به کنسول فایربیس مسدود هست ولی استفاده از سرویس ها آزاده و سرویس پیاده شده قابلیت استفاده بدون این موضوع رو داره.
    در چندین برنامه از سرویس آنالیز و پیام استفاده کردم ولی هیچ مشکلی برای برنامه نبوده .

    در صورتی که دسترسی ما به سرویس مسدود بشه اون موقع هیچ سرویسی از گوگل قابل استفاده نیست که یکی از مهمترین اونها FCM هست که بستر درصد بالایی از برنامه های دارای سرویس پوش نوتیفیکیشن هست
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  4. #4

    نقل قول: دور زدن تحریم فایربیس

    مدیر بزرگوار سوالم اینه وقتی ما بخواییم در برنامه مون توکن سرور فایر بیس رو دریافت کنیم آیا بدون فندق شکن میشه توکن رو دریافت کرد یا نه؟
    چون من چند روزی هست که در دریافت توکن مشکل دارم!
    وقتی فندق شکن روشن میکنم مشکل حل میشه

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: دور زدن تحریم فایربیس

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    مدیر بزرگوار سوالم اینه وقتی ما بخواییم در برنامه مون توکن سرور فایر بیس رو دریافت کنیم آیا بدون فندق شکن میشه توکن رو دریافت کرد یا نه؟
    چون من چند روزی هست که در دریافت توکن مشکل دارم!
    وقتی فندق شکن روشن میکنم مشکل حل میشه
    ببینید تا اونجایی که یادمه دسترسی به سرویس از طریق API مشکلی نداشت و تنها کنسول در دسترس نبود.

    برای ارتباط با سرور از چی استفاده می کنید؟
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  6. #6

    نقل قول: دور زدن تحریم فایربیس

    retrofit که قبلا فیلتر شده بود اما الان درست شده
    شما درست فرمودین چن روز پیش که ret فیلتر شده بود نمیشد بدون فندق شکن وصل بشم اما بعد اینکه فیلتر گذاری حل شد دیگه بدون وی پی ان هم توکن رو دریافت میکنم
    من این کد رو برای دور زدن تحریم ها دیدم آیا این کارا هست؟
    این کد رو قبل از دریافت توکن باید درج کرد

    DefaultHttpClient httpclient = new DefaultHttpClient();
    HttpHost httpproxy = new HttpHost("پروکسی", 8080);
    httpclient.getParams().setParameter(ConnRoutePName s.DEFAULT_PROXY, httpproxy);

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: دور زدن تحریم فایربیس

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    retrofit که قبلا فیلتر شده بود اما الان درست شده
    شما درست فرمودین چن روز پیش که ret فیلتر شده بود نمیشد بدون فندق شکن وصل بشم اما بعد اینکه فیلتر گذاری حل شد دیگه بدون وی پی ان هم توکن رو دریافت میکنم
    من این کد رو برای دور زدن تحریم ها دیدم آیا این کارا هست؟
    این کد رو قبل از دریافت توکن باید درج کرد

    DefaultHttpClient httpclient = new DefaultHttpClient();
    HttpHost httpproxy = new HttpHost("پروکسی", 8080);
    httpclient.getParams().setParameter(ConnRoutePName s.DEFAULT_PROXY, httpproxy);
    اتفاقا حدس منم همین بود به همین خاطر پرسیدم از چی استفاده میکنید.

    مشکل کتابخونه okhttp بود و تنها لازم بود شما user agent رو تغییر می دادید چون ظاهرا سیستم فیلترینگ بسته هایی که داری هدر user agent okhttp بودن رو ریجکت میکرده.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 17:03 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر
  3. سوال: خطای دیستابیس درحال استفاده در هنگام بازیابی دیتابیس
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:11 عصر
  4. چطور میشه اینتر فیس آفیس 2007 رو درست کرد
    نوشته شده توسط mpg_of_shb در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •