نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مبتدی- مشکل در پایگاه داده

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تاکستان
    پست
    9

    مبتدی- مشکل در پایگاه داده

    سلام دوستان ، 2 تا سوال داشتم:
    1- چطور میشه اطلاعات مشتری ای رو تو پایگاه داده ذخیره کرد که قبلا این مشتری توی پایگاه داده ثبت نشده باشه؟ ---- لازم به ذکره که همزمان هم اطلاعات مشتری توی جدول مشتری ثبت میشه و هم اطلاعات خرید توی جدول خرید و هم اینکه موجودی انبار کم میشه. اما میخوام اطلاعات مشتری فقط زمانی ثبت بشه که این مشتری قبلا خرید نکرده باشه.
    2- چطور میتونم گزارش مشتریایی رو داشته باشم که بیشتر از 5 بار خرید کردن؟

    ضمیمه 149221

    اینو نوشتم اما لاین 28 خطای boolean میده ، کد رو توی اکسس تست کردم درسته

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مبتدی- مشکل در پایگاه داده

    سلام
    1- خب قبل از رجیستر بایست یه شرط بزنی که چک کنه ببینه این مشتری قبلا بوده یا نه حالا بایست ببینی که توی فرم رجیستر چه چیزی یکتا هست مثلا ایمیل یا بعضی فروشگاهها موبایل رو ملاک کار قرار میدن بسته به شما داره

    2- اینم برای سوال دوم البته بسته به نیاز خودت تغییرش بده این یک پترن هست


    SELECT COUNT(Id) FROM Customer GROUP BY Country


    آخری رو هم خطا رو بنویس ببینم چی میگه ؟!

    امیدارم مفید باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •