نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آپدیت دیتابیس mysqli

  1. #1

    آپدیت دیتابیس mysqli

    سلام
    دوستان من یه پنل کاربری برای کاربرام ساختم که هر کاربر یه پروفایل داشته باشه بتونه اطلاعاتش رو ببینه و ویرایش کنه

    حالا تو این دو قسمت گیر کردم که چطوری اطلاعاتش رو اپدیت و نمایش بدم تو پروفایل خودش

    برای ارتباط هم از mysqli استفاده کردم

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    سلام اطالعات کاربر رو بخون از دیتابیس بعد توی یه فرم جاسازی کن که مقادیر دیتابیس رو توی فرم نشون بدی بعد همونا رو کاربر ادیت میکنه و دکمه تایید رو میزنه و شما هم اون مقادیر جدید رو میگیری و توی دیتا بیس اپدیت میکنی بهمین راحتی به همین خوشمزگی

  3. #3

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    ممنون
    برای نمایش به این صورت انجام دادم مشکلی نداشته


    $wallet = $_SESSION['wallet'];$pass = $_SESSION['pass'];$result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM user WHERE wallet = '$wallet' AND pass = '$pass' LIMIT 1");while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $min = $row['min'];$wallet = $row['wallet'];}

    ولی برای ادیت به مشکل خوردم هرکاری کردم نشد
    ممنون میشم با کد مثال بزنید فرم باید با سشن های تعیین شده دیتابیس هرکاربر رو فراخوانی کنه برای نمایش و ادیت
    اینش گیر کردم
    آخرین ویرایش به وسیله behnamsayar : جمعه 18 آبان 1397 در 13:38 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    نیازی به سشن نداری

    مثل این بزن وقتی از دیتابیس خوندی اینجوری بریزش توی فرم

    <input type="text" name="<?= $row['wallet'] ?>">

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    اگر دوست داشتی anydesk بده برات ریموت بشم و توی کدهای خودت برات مرتبش کنم

  6. #6

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    ممنون سورس فعلا رو لوکال هست.
    این کد فرم هست که نمایش میده

    session_start();
    if (!isset($_SESSION['wallet']) || !isset($_SESSION['pass'])){header("location:login");}
    include "config.php";
    $wallet = $_SESSION['wallet'];
    $pass = $_SESSION['pass'];
    $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM user WHERE wallet = '$wallet' AND pass = '$pass' LIMIT 1");
    while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $mining = $row['bitcoin'];$wallet = $row['wallet']


    کد HTML:
    <form action="savemining" method="post">
    <input type="text" name="mining" id="mining" class="form-control" readonly="readonly" />
    <input type="hidden" name="wallet" value="<?php echo $wallet ?>" />
    <input type="submit" class="btn btn-success btn-lg" value="Save Mining" />
    </form>


    اینم کد برای ذخیره در دیتابیس
    session_start();
    if (!isset($_SESSION['wallet']) || !isset($_SESSION['pass'])){header("location:login");}
    $bitcoin = $_POST['bitcoin'];
    $wallet = $_POST['wallet'];
    include "config.php";
    $update = mysqli_query($con,"UPDATE user SET bitcoin ='$bitcoin', wallet ='$wallet'" );
    echo '<p style="color:#FF0000;">ok</p>';
    echo "$bitcoin<br>";
    echo "$wallet";

    با این وقتی تو دیتابیس اپدیت میشه برای همه کاربرا ثبت میشه
    درصورتی که باید برای همون کاربر در دیتابیس اپدیت بشه
    ممنون میشم تصیحش کنید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    یه شرط برای update بزار خب معلوم برای همه کاربران اپدیت میشه

    در ضمن anydesk ربطی به لوکال یا چیز دیگه ای نداره.

    اینجوری بزن



    UPDATE table_nameSET column1 = value1, column2 = value2, ...WHERE condition;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    https://www.w3schools.com/sql/sql_update.asp

    اینو بخون برای اپدیت

  9. #9

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    ممنون
    ولی من یکم گیج شدم
    میشه همین که دادید رو تو کدای من جایگذاری کنید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    ببین وقتی توی دیتا بیس بخواهیم دستور اپدیت اجرا کنیم بایست یک ردیف رو مشخص کنیم و گرنه دیتابیس کلا اپدیت میشه

    حالا چجوری ؟ با یک کلید مشخص که توی شرط where توی sql میزنیم . معمولا توی دیتابیس هر ردیف یا رکورد یه کلید اصلی داره که بایست هم داشته باشه تا بتونیم اون ردیف رو از دیگر رکردها تمایز بدیم

    ستون اول تیبلت چی هست ؟ یا باییست آیدی همون رکورد باشه یا آیدی کاربر بایست باشه

    همون رو بزار توی شرط

    اینجوری بزن البته با مقادیر خودت جاسازی کن

    UPDATE Customers SET ContactName = 'Alfred Schmidt', City= 'Frankfurt'WHERE CustomerID = 1;

  11. #11

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    ممنون
    خب تا اینجا رو گرفتم که باید با ایدی تیبل هارو جدا کرد
    الان ستون اول من همون ایدی هست

    Capture.JPG
    این دیتابیس من
    اینم دستور اپدیت من

    $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM user WHERE pass = '$pass'");

    تو فرم قراره ورودی pass اپدیت بشه

    ببخشید من مبتدی هستم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM user WHERE pass = '$pass' WHERE id = $id");

    بجای $id میتونی آیدی کاربر مورد نطر یا آیدی همون ریدف رو بزنی که توی این تیبل من 9 و 10 رو میبینم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    anydesk رو توی کامیوترت نصب کن تا سریعتر بتونم کمکت کنم من خیلی نمیتون آنلاین بموم بایست برم بهرحال میل خودت هست وقتی نصب کردی پاسورد بده تا ریموت بشم

    تو گوگل بزن anydesk بهت میگه چیکار کنی

    از اینجا هم میتونی دانلود کنی
    http://p30download.com/fa/entry/73468/

    پاسورد هم توی پیام شخصی بده

  14. #14

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    خصوصی چک کن داداش

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: آپدیت دیتابیس mysqli

    الان میام 10 دقیقه

تاپیک های مشابه

  1. mysqli و PDO در دیتابیس
    نوشته شده توسط crafcrab در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1394, 01:25 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 17:56 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 21:08 عصر
  4. حرفه ای: مقایسه دیتابیس جدید با دیتابیس قدیمی و آپدیت آن
    نوشته شده توسط Javad_raouf در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 02:02 صبح
  5. ارتباط دیتابیس سیستم با دیتابیس سایت
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •