نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره کردن متغیر های دریافتی از ++c در qml

  1. #1

    ذخیره کردن متغیر های دریافتی از ++c در qml

    سلام

    من یک بلاک مثل زیر دارم :


    Connections{ target:receiver
    onSendToQml:{
    console.log(solve) }

    }که از تابعی در ++c به qml فرستادم ( بک اند ) . حالا این متغیر solve فقط در همین بخش قابل استفاده است
    من میخواهم توی یک پراپرتی بریزمش اما توی این بخش نه میشه ایدی تعریف کرد نه پراپرتی .
    چه جوری میشه متغیر دریافتی از بک اند را جایی ذخیره کرد ؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن متغیر های دریافتی از ++c در qml

    توی var میشه ذخیره اش کرد ولی امکان گلوبال کردن var وجود داره ؟

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن متغیر های دریافتی از ++c در qml

    ممنون ، یک پراپرتی بیرون تعریف کردم بعد داخل بلاک مقدار گذاری اش کردم .

  4. #4

    نقل قول: ذخیره کردن متغیر های دریافتی از ++c در qml

    توی var میشه ذخیره اش کرد ولی امکان گلوبال کردن var وجود داره ؟
    میتونید یک کلاس با متغیرهای استاتیک تعریف کنید و تمامی این نوع متغیرها رو اونجا قرار بدید. بعد از طریق تعریف مجدد در main.cpp، اون کلاس با تمامی متغیرها در تمام قسمت های برنامه (چه C++‎‎‎ و چه QML) قابل شناسایی هستند.

تاپیک های مشابه

  1. مقدار دهی یک متغیر بانک اطلاعاتی از طریق کد دلفی.
    نوشته شده توسط kamran_dev در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 20:37 عصر
  2. دریافت متغیر بازگشتی sp در C#‎‎‎
    نوشته شده توسط aghayex در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 23:18 عصر
  3. دریافت متغیر بازگشتی sp در C#‎‎
    نوشته شده توسط aghayex در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 00:06 صبح
  4. ریختن فیلدی از یک رکورد بانک اصلاعاتی داخل یک متغیر
    نوشته شده توسط 870056950 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 18:53 عصر
  5. تغیر قسمتی از اطلاعات یک فیلد
    نوشته شده توسط mohebbi_en در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •