نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فعال کردن دکمه ای بعد از اعتبار سنجی کامپوننت ها

  1. #1

    Question فعال کردن دکمه ای بعد از اعتبار سنجی کامپوننت ها

    سلام دوستان . وقت به خیر .
    من یه چنتا کامپوننت اعتبار سنجی برای تکست باکس و کمبوباکس دارم که میخام تا زمانی که کامپوننت ها IsValid نشدند دکمه ی ثبت فعال نشه . تک به تک نمیخام انجام بدم چون نمیشه . یه کد نوشتم برای این کار . ولی مشکل داره . میخاستم ببینم مشکلش کجاست ؟

    button1.Enabled = !Controls.OfType<TextBox>().Any(x => string.IsNullOrEmpty(x.Text)); 



    من کد رو که تریس کردم توی تکست با اینکه متن داره "" هستش .


    اینو توی ایونت TextValidationg یا TextChanged گذاشتم و کار نمیکنه .
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: فعال کردن دکمه ای بعد از اعتبار سنجی کامپوننت ها

    مطمئن بشید که همه تکست باکسها باعث اجرای کدتون بشوند(رویداد همه تکست باکسها را تنظیم کنید).
    اگر از کامپوننت خاصی استفاده میکنید باید نوع را در متد OfType اصلاح کنید.
    اگر تکست باکس ها درون پنل یا هر container دیگری قرار دارند باید از پراپرتی Controls همان container استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 19 آبان 1397 در 08:18 صبح

  3. #3

    نقل قول: فعال کردن دکمه ای بعد از اعتبار سنجی کامپوننت ها

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مطمئن بشید که همه تکست باکسها باعث اجرای کدتون بشوند(رویداد همه تکست باکسها را تنظیم کنید).
    اگر از کامپوننت خاصی استفاده میکنید باید نوع را در متد OfType اصلاح کنید.
    اگر تکست باکس ها درون پنل یا هر container دیگری قرار دارند باید از پراپرتی Controls همان container استفاده کنید.
    سلام .ممنونم اون مشکل حل شد . فقط الان یک مشکل دیگه هست اینه که من مثلا 6 تا تکست باکس دارم ولی 3 تاش الزامی هست که وارد بشه و میخام بعد از اینا فعال بشه ولی توی اون دستور Any میاد کل تکست باکس هارو میگیرده حتی اون غیر الزامی ها .
    من کد بالا رو توی ایونت اون الزامی ها گذاشتم .

  4. #4

    نقل قول: فعال کردن دکمه ای بعد از اعتبار سنجی کامپوننت ها

    نقل قول نوشته شده توسط barbimusic مشاهده تاپیک
    سلام .ممنونم اون مشکل حل شد . فقط الان یک مشکل دیگه هست اینه که من مثلا 6 تا تکست باکس دارم ولی 3 تاش الزامی هست که وارد بشه و میخام بعد از اینا فعال بشه ولی توی اون دستور Any میاد کل تکست باکس هارو میگیرده حتی اون غیر الزامی ها .
    من کد بالا رو توی ایونت اون الزامی ها گذاشتم .
    یک لیست یا آرایه از تکست باکسهای الزامی ایجاد کنید و روی اون شرط را چک کنید.

تاپیک های مشابه

  1. خبر: دانلود کامپوننت اعتبارسنجی ExistFieldValidator
    نوشته شده توسط alireza_s_84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1394, 11:32 صبح
  2. آموزش: ایجاد کامپوننت های اعتبارسنجی سفارشی (C#‎ و VB.NET)
    نوشته شده توسط alireza_s_84 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 00:32 صبح
  3. پرداخت پول از طریق سایت توسط کارت اعتباری شتاب
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:31 صبح
  4. پرداخت پول از طریق سایت توسط کارت اعتباری
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 23:24 عصر
  5. پرداخت پول از طریق کارت اعتباری به صورت آنلاین ---- فوری
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •